Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Προβλήματα σε σούπερ μάρκετ από την απαγόρευση στις 6

Τι απαντά στα περί «κόφτη» των SMS μετακίνησης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Πώς η απαγόρευση στις 18:00 προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ το Σάββατο - Θα ανοίξουν τα ανθοπωλεία του Αγ. Βαλεντίνου;

Για τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα σούπερ μάρκετ το Σάββατο (6/2) έκανε λόγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός ανέφερε ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 18:00 το Σαββατοκύριακο έφερε μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ. «Πρέπει να δούμε το πρόβλημα, το οποίο θα ενταθεί σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές το Σάββατο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης. 

Ο υπουργός απάντησε και στις πληροφορίες που θέλουν στις σκέψεις της κυβέρνησης να βρίσκεται και η θέσπιση «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω sms, ιδίως στους κωδικούς 2 και 6, που αφορούν τις αγορές και την άθληση. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η σκέψη όντως έχει τεθεί στο τραπέζι, ωστόσο, ο ίδιος εκτιμά ότι η κίνηση αυτή είναι πρακτικά ανεφάρμοστη. 

Σχετικά με τα αυστηρά μέτρα που ίσχυσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00, ο υπουργός απάντησε ότι τα μέτρα θα ισχύσουν και το επόμενο Σαββατοκύριακο και από εκεί και πέρα θα συνεκτιμηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα αυτής της εβδομάδας και θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη συνέχεια.

Σχετικά με τη λειτουργία των ανθοπωλείων κατά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ερχόμενη Κυριακή,  επεσήμανε ότι σήμερα αναμένεται να έχει τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του κλάδου. Είναι λογικό αίτημα να ανοίξουν την Κυριακή τα ανθοπωλεία, επεσήμανε ο υπουργός. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY