Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται

Η ανακοίνωση για τις επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία της Φωτεινής Αραμπατζή και της Άννας Ευθυμίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση στο γραφείο της Φ.Αραμπατζή
Επίθεση στο γραφείο της Φ.Αραμπατζή © Facebook/Φωτεινή Αραμπατζή

«Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ για τις επιθέσεις στα γραφεία Φωτεινής Αραμπατζή και Άννας Ευθυμίου.

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε για τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινής Αραμπατζή, καθώς και της βουλευτού Ά Θεσσαλονίκης, Άννας Ευθυμίου.

«Επιθέσεις δέχτηκαν σήμερα τα γραφεία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτού Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή καθώς και της Βουλευτού Ά Θεσσαλονίκης κ. Άννας Ευθυμίου. Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών - δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που μάχονται την ελευθερία και τη Δημοκρατία. Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μιλώντας πριν από λίγο στην ΕΡΤ Σερρών η κ. Αραμπατζή έκανε λόγο για «χυδαία και καταδικαστέα ενέργεια που προσβάλει το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών» και ζήτησε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει το κείμενο των 15 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα καθώς και ενέργειες, όπως η σημερινή επίθεση στο γραφείο της.

Η δημοσιοποίηση του γεγονότος έγινε, το πρωί, από την ίδια την υφυπουργό με ανάρτησή της σε προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδικάζοντας την επίθεση. Χαρακτηρίζει προκλητικά και χυδαία τα συνθήματα , υποστηρίζοντας πως «δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία, δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ