Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Χρονικός περιορισμός στο click in shop

«Δεν συζητείται επί του παρόντος να ανοίξει η εστίαση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κομμωτήριο
© Adam Winger/Unsplash

Με χρονικό περιορισμό θα λειτουργήσει το click in shop, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Προς άνοιγμα οδεύουν τα κομμωτήρια και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών, όπως επιβεβαίωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία που αναμένεται να σηκώσουν ρολά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας του click in shop, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι οι καταναλωτές να κλείνουν ραντεβού και να ισχύει χρονικός περιορισμός παραμονής τους μέσα στο κατάστημα.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι όσα καταστήματα δεν θα ανοίξουν με ραντεβού και παραμονή μέσα στο κατάστημα θα λειτουργήσουν με click away. Επίσης θα ανοίξουν τα ΚΤΕΟ, ενώ εξετάζεται να ανοίξουν και τα καταστήματα πώλησης επίπλων. Σημειώνεται δε ότι οι ώρες κυκλοφορίας θα εναρμονιστούν με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης της μετακίνησης των πολιτών από δήμο σε δήμο προκειμένου να κάνουν τις αγορές του.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν συζητείται επί του παρόντος να ανοίξει η εστίαση, αλλά κάλεσε τους ιδιοκτήτες τους να αγοράσουν θερμαντικά σώματα ανοικτού χώρου γιατί κάποια στιγμή και τα καταστήματα αυτά θα ανοίξουν.

Σε ό,τι αφορά στα ινστιτούτα αισθητικής, ο υπουργός Ανάπτυξης επισήμανε ότι είναι πολύ κοντά στο άνοιγμα, σε αντίθεση με τα γυμναστήρια που είναι αδύνατον να ανοίξουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ