- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μιχαλολιάκος: Επικοινωνούσε και με τον Μουρούτη (video)
Και «σκάσε ρε» στον πρόεδρο της Βουλής
Από τη Βουλή ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλιολάκος είπε ότι στο ένα από τα δύο κινητά που κατασχέθηκαν κατά την σύλληψή του, υπήρχε και το τηλέφωνο του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη. «Μέσα στις κλήσεις στο κινητό μου ήταν ένα όνομα, Γεώργιος Μουρούτης, που ήθελε και αυτός να μας προσεταιριστεί. Και δύο ονόματα υπουργών της ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε «Γιατί δεν το συζητάτε; Το φοβάστε; Λέγατε ότι θα το συζητούσατε μετά το Πάσχα και τώρα λέτε το Σεπτέμβριο. Αυτά και τα είχε πει και σε μένα ο Μπαλτάκος. Κανείς δεν ξέρει τον Τάκη νωρίτερα από μένα που τον γνωρίζω από το 1973. Όποτε ο Τάκης ήθελε να μου πει κάτι, μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι για λόγους ασφαλείας γιατί φοβόταν τους κοριούς και τις κάμερες»
Ο Μιχαλολιάκος επανέλαβε πολλές φορές την φράση «σας ομιλεί ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας», ενώ κάποια στιγμή απευθύνθηκε στους βουλευτές κατηγορώντας τους ότι δεν τους υπερασπίσθηκαν. «Ούτε μία λέξη που έξι βουλευτές εσκυλεύθηκαν από τα κανάλια. Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες», φώναξε και όταν παρενέβη ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, του απάντησε: «Σκάσε ρε!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νωρίτερα τα χρήματα στα ΑΤΜ για τους δικαιούχους
Ποιοι συνταξιούχοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα
Αριστερά, αγορά και διαφθορά: Οι βεβαιότητες μιας πολιτικής ιδεολογίας
Πώς η ρύθμιση των 72 δόσεων αλλάζει τα δεδομένα
Η τηλεδιάσκεψή του με τον σκηνοθέτη
Όλες οι προτάσεις και οι ψήφοι
Με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση
Καμία πρόταση δεν έλαβε 180 ψήφους
H ίδια τόνισε ότι η κριτική πρέπει να γίνεται επί κειμένων και όχι επί φαντασιώσεων
«Μαζί με την καρέκλα, άλλαξε και η αντίληψή του για τους θεσμούς»
«Και εγώ στη θέση σου, αν είχα κάνει όσα έκανες εσύ, υποδυόμενος και τον αδέκαστο θα φοβόμουν»
Η αναφορά του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Εγχώριες, αλλά και διεθνείς αντιδράσεις
«Στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών για την εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», τόνισε η υπουργός Εργασίας
«Καμία κυβέρνηση να μην εξαγοράζει το πολιτικό παρόν υποθηκεύοντας το μέλλον», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στην εφημερίδα Political
Συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στο Σάλτσμπουργκ με τον καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.