Πολιτικη & Οικονομια

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο Folli Follie

Η ανακοίνωση - απάντηση της Κουμουνδούρου στη Νέα Δημοκρατία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου © Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Σκάνδαλο Folli Follie: O ΣΥΡΙΖΑ αρνείται ότι βουλευτής ή υπουργός του κόμματος δημιούργησε προσκόμματα στη διερεύνηση της εταιρείας.

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για τη Folli Follie. Ειδικότερα, κάνει λόγο για αντιπερισπασμό και προσπάθεια διαφυγής της ΝΔ από τα «αδιέξοδα στη χώρα λόγω πανδημίας» κορωνοϊού.

Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Folli Follie, χαρακτηρίζοντας «ασυνάρτητους, έωλους και συκοφαντικούς» τους σχετικούς ισχυρισμούς για παρεμβάσεις πρώην υπουργών και βουλευτών του κόμματος στην έρευνα.

«Όλα θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους» αναφέρει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας επίθεση και και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Θα πορευτεί μόνος του στον δρόμο της λάσπης που διάλεξε».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση - απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το σκάνδαλο της Folli Follie:

«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.

» Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της FOLLI - FOLLIE.

» Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά.   Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους.

»Στον δρόμο της λάσπης που διάλεξε, ο κ. Μητσοτάκης θα πορευτεί μόνος του. Τα υπόλοιπα είναι καθήκον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ