- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Πέθανε ο πρώην βουλευτής, Γιάννης Παπαγεωργίου
Διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντής του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Λαμίας
Γιάννης Παπαγεωργίου: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ - Είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.
Πέθανε ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παπαγεωργίου. Το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου μετά από διάγνωση ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.
Ο Γιάννης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στο Βόλο το 1939 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια του Μόντρεαλ στον Καναδά και του Λονδίνου. Ήταν μαιευτήρας- γυναικολόγος και διατηρούσε Κλινική στον Βόλο, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί ως σήμερα ως Νευρολογική Κλινική, πλέον, υπό τη διεύθυνση του γιου του Νικόλα.
Ήταν γιος του βουλευτή Μαγνησίας του Κόμματος των Φιλελευθέρων και αργότερα της ΕΡΕ Νικολάου Παπαγεωργίου και στην πορεία του ήταν μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ, διατέλεσε πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου το 1975, ενώ το 1978 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Βόλου. Εξελέγη πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Ο Γιάννης Παπαγεωργίου διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντής του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Λαμίας και εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1989.
Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος σε δήλωσή του: «Ο Γιάννης Παπαγεωργίου υπηρέτησε με πάθος και ανιδιοτέλεια τον τόπο του. Υπηρέτησε την επιστήμη ως ένας από τους πιο πετυχημένους γυναικολόγους- μαιευτήρες του Βόλου. Υπηρέτησε την παράταξη ως βουλευτής και στέλεχος. Άφησε το αποτύπωμά του και στον αθλητισμό για δεκαετίες ως ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.