Πολιτικη & Οικονομια

Σαμαράς: Στόχος «να διορθώσουμε τις αδικίες»

Είπε στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69121-139234.jpg

«Τον δρόμο της πολιτικής σταθερότητας είμαστε ως κυβέρνηση αποφασισμένοι να τον βαδίσουμε μέχρι τέλος», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι πλέον στόχος είναι η ανάπτυξη, ώστε μέσα από αυτήν «να διορθώσουμε και τις πολλές αδικίες που έχουν γίνει», προσθέτοντας πως αυτή είναι η συνεχής προσπάθεια αυτής κυβέρνησης και το προσωπικό στοίχημα το δικό του. Τόνισε μάλιστα πως η πολιτική σταθερότητα είναι το κλειδί για τους εταίρους της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι -όπως είπε- «αναγνωρίζουν και παραδέχονται και τις μεγάλες θυσίες και την προσπάθεια που γίνεται και τις επιτυχίες που έχουμε στην οικονομία».

Για το ταξίδι του στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς είπε ότι συζήτησε μαζί με άλλους πρωθυπουργούς θέματα της κεντρικής ευρωπαϊκής πολιτικής.

«Έθεσα το θέμα της ανάπτυξης», είπε ο κ. Σαμαράς και ενημέρωσε τον κ. Παπούλια ότι υπήρξε πολύ θετικός συντονισμός στο ζήτημα αυτό με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες του Νότου. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ελπίδα να αντιμετωπιστεί η κρίση και κυρίως η ανεργία των νέων. «Χαίρομαι», πρόσθεσε, «που η Ευρώπη ξυπνάει για να αντιμετωπίσει αυτά τα μεγάλα προβλήματα και να συμφιλιωθεί με τους λαούς της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ