Πολιτικη & Οικονομια

Αυτό έπρεπε να είναι το βίντεο της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Ντύνει οπτικά με πολύ καλύτερο τρόπο τον ύμνο στους Ελληναράδες

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο Ελλάδα 2021 - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ελλάδα 2021: Ο Μάνος Βουλαρίνος αντιπροτείνει ένα νέο βίντεο για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Φαντάζομαι θα έχετε δει το βίντεο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και θα πάθατε ότι οι περισσότεροι: θα βαρεθήκατε αφόρητα. Γιατί αυτό το πράγμα (πράμα όπως είναι το σωστότερο) με τους δεκάδες συμπολίτες να περιφέρονται και να τραγουδούν και να ποζάρουν και να τραγουδούν ασκόπως μέσα στο Παναθηναϊκό στάδιο δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον και το μόνο πραγματικά ελληνικό πάνω του είναι η φανερή έλλειψη έμπνευσης και ιδεών. 

Επειδή νομίζω πως είναι κρίμα αυτό να είναι το βίντεο των εορτασμών των 200 χρόνων από την επανάσταση, αποφάσισα να βοηθήσω. Έφτιαξα ένα βίντεο το οποίο πραγματικά ταιριάζει περισσότερο στη χώρα και την περίσταση και ντύνει οπτικά με πολύ καλύτερο τρόπο τον ύμνο στους Ελληναράδες που είχε γράψει ο Διονύσης ο Σαββόπουλος κάπου στο τελευταίο τέταρτο του 20ού αιώνα. 

Μπορεί τεχνικά να υστερεί κάπως, αλλά με αυτό ως μπούσουλα ένας καλός μοντέρ μπορεί να κάνει θαύματα. Παρακαλώ απολαύστε υπεύθυνα και μπράβο μου:

Ελλάδα 1821 - 2021 - 200 χρόνια από την Επανάσταση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ