Πολιτικη & Οικονομια

Σακελλαροπούλου: Τα ζώα αξίζουν προστασία και σεβασμό

Το μήνυμα της ΠτΔ για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μήνυμα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων έστειλε με ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ | ΦΩΤΟ: ΤWITTER / @PRESIDENCYGR

Μήνυμα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων έστειλε με ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε την Κυριακή στην Κάρπαθο με εκπροσώπους της ΜΚΟ Animal Welfare Karpathos και ενημερώθηκε για το έργο τους στο νησί.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος με ανάρτηση στο Τwitter, «πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι τα ζώα είναι συναισθανόμενα όντα, που αξίζουν προστασία και σεβασμό».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Κάρπαθο μετά από πρόσκληση του δημάρχου Γιάννη Νισύριου, για τον εορτασμό της 76ης επετείου του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Κινήματος Καρπάθου.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου επισκέφθηκε την Όλυμπο και το Μεσοχώρι όπου την υποδέχθηκαν οι τοπικές αρχές και κάτοικοι με τις παραδοσιακές φορεσιές, ενώ συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Νωρίτερα, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Μουσείο και στη συνέχεια μετέβη στο δημαρχείο όπου ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης Καρπάθου.

Απαντώντας στην προσφώνηση του δημάρχου Καρπάθου, η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της που βρίσκεται στην «ουρανοφίλητη» Κάρπαθο, για να τιμήσει μαζί τους την 76η Επέτειο του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Κινήματος Καρπάθου και παράλληλα εξέφρασε ευγνωμοσύνη και περηφάνια, που από σήμερα αποτελεί μέλος της κοινότητάς τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ