- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα δεν λυγίζει και δεν είναι μόνη
Το μήνυμα του υπουργού Άμυνας
«Η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με αυτοσυγκράτηση και με ακράδαντη αποφασιστικότητα», διεμήνυσε ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος από την Τήνο.
«Η Ελλάδα δεν λυγίζει. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη. Είναι πιο δυνατή απ' ό,τι πολλοί νομίζουν και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, με την σωφροσύνη, την αυτοσυγκράτηση, αλλά και την ακράδαντη αποφασιστικότητα αφού γνωρίζει ότι το δίκαιο είναι με το μέρος της». Αυτό διεμήνυσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωση του από την Τήνο όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και την 80η επέτειο από τον τορπιλισμό της «ΕΛΛΗΣ».
Παράλληλα ευχήθηκε «η Παναγία να προστατεύει, να οδηγεί και να φωτίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες, στις δύσκολες στιγμές και πάντοτε. Να σκεπάζει με τη Χάρη της αυτόν εδώ τον τόπο και τις ελληνικές θάλασσες, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, το Πολεμικό Ναυτικό μας που αγωνίζονται αυτή την ώρα για τα Εθνικά μας Δίκαια».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, 'Ανδρου, Κέας και Μήλου κ.κ. Δωρόθεος και την επιμνημόσυνη δέηση στο κενοτάφιο πεσόντων του ευδρόμου «ΕΛΛΗ». Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο «ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ» για να μεταβεί στο θαλάσσιο χώρο όπου σημειώθηκε ο τορπιλισμός της «ΕΛΛΗΣ» τον Δεκαπενταύγουστο του 1940 και έριξε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων.
Τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης, ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Ιωάννης Βρούτσης, η βουλευτής Κυκλάδων Αικατερίνη Μονογυιού, εκπρόσωποι της περιφερειακής και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, κ.ά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Πραγματικά γελάω, γελάω μαζί σας με την απόλυτη ειρωνεία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε την κριτική της με το ζήτημα του κράτους δικαίου
Συνεχίζουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι οδηγοί
Τι ανέφερε το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Απέρριψε σενάρια για αποχώρηση από την ευρωπαϊκή εισαγγελία και ανέβασε τους τόνους για τις εκλογές
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για υποκλοπές, Δικαιοσύνη και πολιτικές ευθύνες
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με αναφορές σε ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και πολιτική πόλωση
Κατατέθηκε στη Βουλή σχέδιο νόμου για την εύρυθμη λειτουργία των αγορών
«Να παραιτηθεί ο αδύναμος, διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναμένεται να συναντηθεί με αξιωματούχους της KFOR
«Κλείδωσε» το άνοιγμα της πλατφόρμας
Για παραβίαση του Συντάγματος κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.