Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσοχοΐδης: Δεν μπορεί η αστυνομία να διαλύει πανηγύρια

«Η ευθύνη στους τοπικούς άρχοντες»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ο κ. Χρυσοχοϊδης εκτίμησε ότι θα ληφθούν αποφάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο για τα πανηγύρια, ενώ σημείωσε ότι αν απαγορευθούν θα επιβληθεί ο νόμος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης  μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε ότι «δεν μπορεί η αστυνομία να πάει να διαλύσει ένα πανηγύρι, θα πρέπει οι τοπικοί άρχοντες να αναλάβουν την ευθύνη».

Παράλληλα ο κ. Χρυσοχοϊδης εκτίμησε ότι θα ληφθούν σήμερα αποφάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο για τα πανηγύρια ενώ σημείωσε ότι αν απαγορευθούν θα επιβληθεί ο νόμος.

Αναφερόμενος στον φράκτη στον Εβρο, ο υπουργός δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος στο τέλος του χρόνου και η η κατασκευή του θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακρίτα
Ακρίτα: «Η ΝΔ της αγίας οικογένειας κατόρθωσε να μπλοκάρει την υποψηφιότητα»

«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY