Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γ. Παπανδρέου ζητά να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τις πορείες

Ο πρώην πρωθυπουργός διαχωρίζει τη θέση του από την κεντρική γραμμή του ΚΙΝΑΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή - Ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις πορείες
Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή - Ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις πορείες/© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τις πορείες, διαχωρίζοντας τη θέση του από την κεντρική γραμμή του ΚΙΝΑΛ.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις πορείες ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Κόντρα στην επίσημη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, το οποίο δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει επί της αρχής, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τις πορείες.

Από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Παπανδρέου τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για τις πορείες, ξεκαθαρίζοντας ότι ανοίγει τον δρόμο «σε κάθε λογής προβοκάτορα να δράσει» σε μια διαδήλωση. Και επεσήμανε ότι την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός της χώρας και βρισκόταν αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις «ποτέ δεν σκέφτηκα να απαγορεύσω τις διαδηλώσεις, κύριο μέλημά μου ήταν να προστατεύσω τη Δημοκρατία».

Ο Γιώργος Παπανδρέου επιτέθηκε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι εκείνη την ταραγμένη περίοδο «έκλεινε το μάτι στη βία».

«Σας καλώ να σκεφτείτε ξανά το όλο θέμα έστω την ύστατη στιγμή σας προτρέπω να το αποσύρετε και να υπάρξει διάλογος σε βάθος με τα κόμματα» κατέληξε ο Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με το νομοσχέδιο για τις πορείες, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ