Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, παντού Παππάς

Απαντώντας στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανακοίνωση της ΝΔ
ΝΔ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Ο Παππάς το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα – Το πουλόβερ έχει αρχίζει να ξηλώνεται» απαντάει η ΝΔ στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, παντού Παππάς». Με αυτό το σχόλιο απάντησε η ΝΔ στην ομιλία του κ. Τσίπρα.

Όπως ανέφερε, «Ο κ. Τσίπρας, μπροστά στον πανικό του, έστησε ολόκληρη παράσταση για να παρέχει πλήρη κάλυψη στον πιο στενό συνεργάτη του και στις παρακρατικές μεθόδους του. Με προσβλητικά επίθετα και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της ΝΔ προσπάθησε να σκεπάσει όσα είδαν κι άκουσαν οι Ελληνες, που θυμίζουν μαφία κι όχι πολιτικούς δημοκρατικής χώρας. Αντί να πάρει αποστάσεις φρόντισε να δείξει ξανά ότι ο Ν. Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα. ‘Όμως το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται».

Νωρίτερα, κατά της διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε «πυρά» στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τις μεθόδους της παλαιάς δεξιάς, χειραγωγεί τη Δημοκρατία και επιδίδεται σε τοξική αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Υποστήριξε πως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα επικίνδυνο θεσμικό ξεχαρβάλωμα και ανέφερε ως παράδειγμα τη λίστα Πέτσα.

«Είναι γνωστό πια σε όλους το αίσχος της διανομής δημόσιου χρήματος σε μικρά και μεγάλα ΜΜΕ, σε συνθήκες πλήρους και ολοκληρωτικής αδιαφάνειας», ενώ μετονόμασε ο Αλέξης Τσίπρας, τη λίστα Πέτσα σε λίστα «Μητσοτάκη-Πέτσα». 

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο χάσμα ανάμεσα στην αλήθεια και την εικόνα της μαζικής προπαγάνδας με την εικονική ευτυχία που παρουσιάζεται στις ειδήσεις.

«Θα επανέλθουμε πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύουν κάποιοι και με την ψήφο του ελληνικού λαού και θα έχουμε όχι μόνο το ηθικό κεφάλαιο αλλά και την εμπειρία και την αποφασιστικότητα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν πάει άλλο με αυτούς που συρρικνώνουν τη Δημοκρατία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ