Πολιτικη & Οικονομια

Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό

«Κ. υπουργέ ψάχνω να βρω τις μπουλντόζες, μπορείτε να με βοηθήσετε» είχε γράψει στα τέλη Ιουνίου ο Ιωάννης Σαρακιώτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεκίνησαν τα έργα στο Ελληνικό με μπουλντόζες να κατεδαφίζουν κτίρια
Ξεκίνησαν τα έργα στο Ελληνικό με μπουλντόζες να κατεδαφίζουν κτίρια/ © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με post στο Twitter ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έψαχνε τις μπουλντόζες στο Ελληνικό.

Τη δική του απάντηση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα έργα στο Ελληνικό ξεκίνησαν, με τις μπουλντόζες να κατεδαφίζουν παλιά κτίρια παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020.

Η ανάπλαση στο Ελληνικό, επένδυση ύψους 8 δισ. ευρώ που δημιουργεί χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και αναμένεται όταν ολοκληρωθεί να αποτελέσει πόλο έλξης για κατοίκους και τουρίστες, ξεκίνησε, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει λόγο για μια «πολύ σημαντική και συμβολική ημέρα».

«Γκρεμίζοντας αυτά τα παλιά, άχρηστα κτίρια του παλιού αεροδρομίου, βάζουμε τα θεμέλια για το νέο Ελληνικό. Ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο» ανέφερε μεταξύ άλλων από το Ελληνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν ένας από τους υπουργούς που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Ελληνικό, απαντά σε ανάρτηση που είχε κάνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ιωάννης Σαρακιώτης είχε αναρτήσει φωτογραφίες από το Ελληνικό, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων «κ. υπουργέ ψάχνω να βρω τις μπουλντόζες, μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δε μπορώ να τις βρω από το πρωί;;;».

«Τώρα τί να απαντήσω σε αυτόν τον κύριο;...» έγραψε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης για το Ελληνικό και τα έργα που ξεκίνησαν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ