Πολιτικη & Οικονομια

Ελληνικό: Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Παππά

Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τελετή έναρξης εργασιών στο Ελληνικό
Τελετή έναρξης εργασιών στο Ελληνικό © ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Αντιπαράθεση με αφορμή τα εγκαίνια των εργασιών στο Ελληνικό έστησαν μέσω twitter ο υπουργός Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Δεν άργησαν να έρθουν οι συγκρούσεις με αφορμή την τελετή έναρξης των εργασιών για την ανάπλαση του Ελληνικού με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Παππά να «συγκρούονται» στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επενδύσεων πραγματοποίησε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου σημείωνε:

«Επειδή με ρωτάγατε συνέχεια "πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό"....τώρα οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας ως υπενθύμιση από ποιους μας γλίτωσε ο Ελληνικός Λαός. Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!»

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον υπουργό με ειρωνικό ύφος πως «εγκαίνια Μητσοτάκη για να γκρεμίσει το δημόσιο πέντε κτίρια στο Ελληνικό - Για τα υπόλοιπα 900 βλέπουμε».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητη την ειρωνική δήλωση του Νίκου Παππά και σημείωσε:

«Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω γιατί εξευτελίζεστε έτσι; Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια; Σήμερα 5 έως τέλος του χρόνου όλα. Το έργο ξεκίνησε και δουλέψατε και εσείς γί´αυτό. Αντί να μπαίνετε στην εικόνα γκρινιάζετε κρίμα».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ