- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κικίλιας: Στην Κρήτη για την ετοιμότητα του Συστήματος Υγείας
Όλο το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Κρήτη στο πλαίσιο του ελέγχου της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Κρήτη. Αύριο, Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο κ. Κικίλιας θα μεταβεί στις 10:00 στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Στα γραφεία της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο υπουργός Υγείας έχει επίσης συγκαλέσει σύσκεψη με τους Προέδρους του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, στην οποία θα συμμετέχει και η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Λένα Μπορμπουδάκη.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί διαδοχικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο».
Μετά την επίσκεψή του στο ΠΑΓΝΗ, ο Βασίλης Κικίλιας θα κάνει δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου, ο Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το απόγευμα της ίδιας μέρας το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Το μήνυμα για την επανένωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τη Δεξιά
«Δεν είναι φιλοδοξία για κάθε νέο ο κατώτατος μισθός. Η φιλοδοξία είναι να πετύχει στη ζωή»
«Δεν υπάρχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τα 4+1 προγράμματα που έρχονται πριν φύγει το 2026
«Οι πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται, κινδυνεύουν με πρόστιμα» - Όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Πόσα χρήματα κερδίζουν οι δικαιούχοι - Πού γίνονται οι αιτήσεις
Ζητούν και την παραίτηση του Κώστα Ζαχαριάδη από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
Επέκταση του προγράμματος σε 10 νέες περιοχές και πιο ευέλικτοι όροι
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.