Πολιτικη & Οικονομια

Κικίλιας: Στην Κρήτη για την ετοιμότητα του Συστήματος Υγείας

Όλο το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίσκεψη Κικίλια στη Σάμο
Βασίλης Κικίλιας ©EUROKINNISSI

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Κρήτη στο πλαίσιο του ελέγχου της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Κρήτη. Αύριο, Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο κ. Κικίλιας θα μεταβεί στις 10:00 στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Στα γραφεία της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο υπουργός Υγείας έχει επίσης συγκαλέσει σύσκεψη με τους Προέδρους του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, στην οποία θα συμμετέχει και η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Λένα Μπορμπουδάκη.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί διαδοχικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο».

Μετά την επίσκεψή του στο ΠΑΓΝΗ, ο Βασίλης Κικίλιας θα κάνει δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου, ο Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το απόγευμα της ίδιας μέρας το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ