- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στεφανής: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια με την Τουρκία
«Οι δυνατότητές μας είναι πάρα πολλές και είναι πολύ ισχυρές»
Ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία τονίζοντας την πλήρη ετοιμότητα της Ελλάδας έστειλε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.
Έτοιμη για παν ενδεχόμενο είναι η Ελλάδα στο επίπεδο των σχέσεών της με την Τουρκία όπως τόνισε ο Αλκιβιάδης Στεφανής.
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε πως «ο κύριος Ακάρ επιλέγει αυτόν τον τρόπο. Από τη μία μας απειλεί και από την άλλη μας καλεί να συζητήσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε. Άλλωστε, συζητάμε σε διαφορετικά επίπεδα, αλλά παράλληλα κάνουμε τη δουλειά μας και την κάνουμε σωστά».
Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου, ο κ. Στεφανής τόνισε πως «δεν φοβόμαστε τίποτα, διότι έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας, της εκπαίδευσης της οποίας κάνουμε και γιατί καθημερινά εξετάζουμε πολλαπλά σενάρια.
»Ένα από αυτά το είδατε να εξελίσσεται τις δύο τελευταίες μέρες. Χωρίς καμία προειδοποίηση δόθηκε διαταγή από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να υλοποιηθεί κάποιο σχέδιο και υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η προετοιμασία είναι διαφορετική σε διαφορετικά επίπεδα. Ο κάθε πυλώνας ισχύος της χώρας έχει διαφορετική αποστολή» και πρόσθεσε για την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων:
«Καθημερινά οι Ένοπλες Δυνάμεις ασκούνται σε διάφορα σενάρια και υλοποιούνται διάφορες απειλές. Τους λέμε δείτε τι δυνατότητες έχουμε. Οι δυνατότητές μας είναι πάρα πολλές και είναι πολύ ισχυρές. Ξέρουμε τι κάνουμε και το κάνουμε καλά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ένα πολύ μεγάλο μυστικό: το πάθος και την αγάπη προς την πατρίδα, είναι ο τρόπος με τον οποίο υλοποιούν την αποστολή τους».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.