Πολιτικη & Οικονομια

Παππάς: Συναντήθηκα με τον Μιωνή λόγω παρέμβασης του Ισραήλ

«Ο Μιωνής ζήτησε να τον διορίσουμε πρόξενο της Ελλάδας στο Ισραήλ ώστε να μην μπορεί να τον εμποδίσει κανένας δικαστικός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η συζήτηση με τον επιχειρηματία, Σάμπυ Μιωνή, έγινε έπειτα από «παρέμβαση της ισραηλινής κυβέρνησης» δήλωσε ο Νίκος Παππάς αναφερθείς στο ηχητικό.

Η ισραηλινή κυβέρνηση παρενέβη προκειμένου να συναντηθεί ο Σάμπυ Μιωνής με τον Νίκο Παππά, όπως τόνισε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο μονός λόγος που συζητούσα με τον κ. Μιωνή ήταν η παρέμβαση της ισραηλινής κυβέρνησης. Το παραδέχεται και ο κ. Μιωνή στην ίδια συνομιλία παρότι δεν υπάρχει στο ηχητικό» δήλωσε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε πως «στην επίμαχη συζήτηση ο κ. Μιωνής αναφέρει 3-4 φορές το όνομα του Ισραηλινού πρωθυπουργού. Ο Μιωνής ζήτησε να τον διορίσουμε πρόξενο της Ελλάδας στο Ισραήλ ώστε να μην μπορεί να τον εμποδίσει κανένας δικαστικός».

Για το ηχητικό καθαυτό, τόνισε πως «υπάρχει ένα κομμάτι πριν κι ένα μετά που δεν έχει κατατεθεί. Τα επίμαχα σημεία έχουν αποσιωπητικά και τη λέξη ακατάληπτο. Είναι σκόπιμη η ενέργειά του. Μία λέει έτσι και μία "γιουβέτσι"».

Συνεχίζοντας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Σταύρου Παπασταύρου, σημειώνοντας ότι ο εκδότης κ. Φιλιππάκης «έχει καταθέσει υπόμνημα ότι ο κ. Σαμαρά τού ζήτησε να μη γραφεί για κ. Παπασταύρου».

Χαρακτήρισε δε τον κ. Σαμαρά ως «προσωποποίηση της δειλίας» γεγονός που, όπως είπε, «τον οδηγεί να κρύβεται μέχρι τέλους».

«Μέριμνα του κ. Σαμαρά ήταν η προστασία των επιχειρηματικών συμφερόντων Μιωνή και Παπασταύρου» τόνισε.

«Η “ατζέντα” και τα “χρήματα” αφορούσαν αυτούς τους δύο» συμπλήρωσε αναφερθείς στα όσα ακούγεται να λέει στο ηχητικό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ