- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κόντρα δίχως τέλος κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τα λεφτά στα ΜΜΕ
Το σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης - Η απάντηση Πέτσα
Κόντρα δίχως τέλος κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα λεφτά στα ΜΜΕ. Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του Στέλιου Πέτσα.
Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ κατά την περίοδο της πανδημίας για την προβολή των μηνυμάτων και των σποτ για τον κορωνοϊό.
Πέτσας: Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν
«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Αντιτίθεται στον έλεγχο για τα μέσα ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και τα ποσά που τους καταβάλλονται», απάντησε ο Στέλιος Πέτσας στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Φτάνει μάλιστα στην αθλιότητα να εκτοξεύει απειλές κατά του υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκ του νόμου δεν έχει καμία εμπλοκή στην κατανομή των πόρων παρά μόνο στο συνολικό ποσό που διατίθεται».
Και καταλήγοντας σημειώνει: «Ό,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα ερώτημα: Πόσα χρήματα δόθηκαν στο Μέσο με το οποίο ταυτίζεται ο κος Τσίπρας στην περίοδο που κυβερνούσε;».
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης κρύβει τη λίστα με τα ποσά σε ΜΜΕ και υπεκφεύγει για να μαγειρέψει τα νούμερα
Νωρίτερα, η αξιωματική αντιπολίτευση τόνιζε: «Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβει τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ, παρά την ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ» και σημείωνε πως «είναι ζήτημα αυτονόητης λογοδοσίας και Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά χωρίς άλλες υπεκφυγές».
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «αντί απαντήσεων για τα ανύπαρκτα Μέσα, υπεκφεύγει με διαρροές χυδαίων συμψηφισμών για το τι έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις, για να κερδίσει χρόνο και να μαγειρέψει τα νούμερα».
Στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θυμίζει» στον κ. Μητσοτάκη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε, ώστε οι διαφημιστικές δαπάνες, ακόμα και των τραπεζών, να δημοσιεύονται προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Ούτε μοίραζε δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτα Μέσα, χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο, ούτε έδινε χρήματα παράνομα σε sites εκτός online Μητρώου media, ούτε έκρυβε ενοχικά τη λίστα με το πού πήγαν τα λεφτά».
Απευθύνει, τέλος, στον κ. Μητσοτάκη το ερώτημα «αν θα ζητήσει την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ή θα τον καλύψει, μετακινώντας τον απλά σε άλλη θέση, γιατί ό,τι έκανε ήταν κατ' εντολή πρωθυπουργού».
Στην εποχή που οι ειδήσεις αγοράζονται, μην καταπίνεις τον Μωυσή αμάσητο
Εν τω μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ με σποτ που ανήρτησε στις 5 το απόγευμα εξαπολύει νέα επίθεση στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν δημοσιεύει τα ακριβή ποσά που πήραν τα ΜΜΕ, λέγοντας στους πολίτες: «Στην εποχή που οι ειδήσεις αγοράζονται, μην καταπίνεις τον Μωυσή αμάσητο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή αντίδραση εισαγγελέων στο αίτημα παραίτησης - Κλιμάκωση έντασης για τις υποκλοπές
Βασίζεται στο διαβιβαστικό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή
Σφοδρή αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης για την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Παρέμβαση προεδρείου
Κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
«Οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι αντάρτες, έχουν άποψη»
Αυξάνονται οι φόβοι της ενεργειακής κρίσης λόγω του πολέμου στο Ιράν
«Προς όφελος της κοινωνίας», σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σε μια εκτενή συνομιλία, ο Χοντορκόφσκι περιγράφει τις ισορροπίες στη Ρωσία, τις επιπτώσεις των κυρώσεων και τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα
Χρηματοδότηση έως 100% για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Χαμηλότερη ανάπτυξη, αυξημένος πληθωρισμός και νέα μέτρα στήριξης στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο
Για υπέρβαση περιθωρίου κέρδους σε προϊόντα - Συνεχίζονται οι έλεγχοι
Από τον τραμπισμό και την άνοδο της Κίνας έως τον κίνδυνο ενεργειακού σοκ και τη δημοκρατική φθορά, ο Μάρτιν Γουλφ χαρτογραφεί έναν κόσμο αυξημένης αβεβαιότητας
Άλμα στις τιμές της ενέργειας δείχνουν τα στοιχεία Απριλίου
Oι διορισμοί αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 4 έως 6 μήνες
Πότε πληρώνεται το έκτακτο βοήθημα, αναλυτικά παραδείγματα
Πότε είναι προγραμματισμένη η πληρωμή
«Έχουμε αναρωτηθεί τι συνεπάγεται αυτό για μια μικρομεσαία επιχείρηση;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μισθωτοί
Στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.