Πολιτικη & Οικονομια

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Θα κάψουμε, όποιον πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα

Απάντηση στις τουρκικές απειλές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος
Aρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος © EUROKINISSI / ΓΕΣ

«Όποιος πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, θα τον κάψουμε και μετά θα δούμε ποιος είναι», η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ/νου Φλώρου στην τουρκική προκλητικότητα.

Σκληρή είναι η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου στις τουρκικές προκλήσεις και δη στις δηλώσεις Τσαβούσογλου ότι δεν μπορούν τα ελληνικά νησιά να έχουν υφαλοκρηπίδα, διαμηνύοντας μιλώντας σε δημοσιογράφους πως «όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήταν».

«Ο Ερντογάν κάνει αυτά που λέει και εμείς κάνουμε αυτά που λέμε εμείς. Ξέρουμε απολύτως τι θα κάνουμε και στον Έβρο, και στα νησιά και σε ανοιχτή θάλασσα», ξεκαθάρισε επίσης ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Υπογράμμισε δε, την ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων να ανταποκριθούν σ’ όλες τις προκλήσεις, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο στρατιωτικής αντίδρασης εκ μέρους της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό, παραδέχθηκε την άσκηση καθημερινής πίεσης από την Τουρκία, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συγκροτημένος στρατός, ναυτικό και αεροπορία. Πολύ δύσκολα μπορείς να τα βάλεις μαζί τους και όποιος τα βάλει θα φύγει με πολύ μεγάλο κόστος και αυτό το ξέρουν οι γείτονες» συνέχισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Πρόσθεσε δε, ότι «πλέον η Τουρκία ενοχλεί πολλά εθνικά συμφέροντα - του Ισραήλ, της Συρίας, της Αιγύπτου, της Γαλλίας, μεγάλου μέρους της Λιβύης, της Κύπρου, της Ελλάδας».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ