Πολιτικη & Οικονομια

Ο Χάρης Θεοχάρης απαντά για το σποτ του τουρισμού

«Ούτε ο προϋπολογισμός του ΕΟΤ δεν είναι 32 εκατομμύρια ευρώ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχετικά με την καμπάνια του Τουρισμού και το σποτ που βγήκε σε συνεργασία με τη Marketing Greece απάντησε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2020 | ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σχετικά με την καμπάνια του Τουρισμού και το σποτ που βγήκε σε συνεργασία με τη Marketing Greece απάντησε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων ότι το σποτ για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού ανέρχεται στα 32 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης, τονίζοντας ότι ούτε ο συνολικός προϋπολογισμός του ΕΟΤ δεν φτάνει το συγκεκριμένο ποσό. 

«Ενώσαμε τις δυνάμεις μας. Ο ΕΟΤ συνεργάζεται με τη Marketing Greece. Δεν υπάρχουν 32 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

«Η Marketing Greece είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία του ΣΕΤΕ που δημιούργησε το σποτ έχει στόχο την ενίσχυση της προβολής της χώρας. Η παραγωγή του σποτ έγινε δωρεάν από τη Marketing Greece», επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων, ο Χ. Θεοχάρης ανέφερε ότι τα χερσαία ανοίγουν στις 15 Ιουνίου, τα θαλάσσια από 1η Ιουλίου ενώ θα γίνονται οι κατάλληλοι έλεγχοι και θα καταγράφεται ιατρικό ιστορικό όσων εισέρχονται.

Για τις πτήσεις ανέφερε ότι θα επιτρέπονται από όλες τις χώρες αλλά θα γίνεται διαφορετικός έλεγχος αναλόγως των κρουσμάτων που έχει η χώρα προέλευσης.

«Δεν απαγορεύουμε τις πτήσεις, η διαδικασία αλλάζει στον τρόπο ελέγχου όταν φτάνουν στην Ελλάδα», διευκρίνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ