- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ελληνικό: Στην τελική ευθεία οι κατεδαφίσεις στο παλιό αεροδρόμιο
Κατατέθηκε η σχετική τροπολογία
Τροπολογία για την τμηματική υλοποίηση των εργασιών κατεδάφισης κτισμάτων και κατασκευών εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού.
Τη δυνατότητα τμηματικής υλοποίησης των εργασιών κατεδάφισης και των εγκαταστάσεων (κτιρίων και εν γένει κτισμάτων και κατασκευών) που βρίσκονται εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις».
Η τροπολογία προβλέπει για την υλοποίηση των τμηματικών κατεδαφίσεων τη δυνατότητα έκδοσης περισσοτέρων αποφάσεων από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ αναφέρεται ότι η εκτέλεση των κατεδαφίσεων είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί εντός πενταετίας από την έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων (οι οποίες επέχουν θέση άδειας κατεδάφισης).
Σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρεται, «εκδίδονται διαπιστωτικές πράξεις από το Γραφείο Ελληνικού και εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης, μετά την έκδοση των οποίων ή σε περίπτωση άπρακτης παρόδου της ανωτέρω προθεσμίας, επιτρέπεται η έναρξη των εργασιών κατεδάφισης. Οι διαπιστωτικές πράξεις δύναται να εκδίδονται ενιαίες για περισσότερα από ένα κτίρια και εν γένει κτίσματα και κατασκευές».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Το μήνυμα για την επανένωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τη Δεξιά
«Δεν είναι φιλοδοξία για κάθε νέο ο κατώτατος μισθός. Η φιλοδοξία είναι να πετύχει στη ζωή»
«Δεν υπάρχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τα 4+1 προγράμματα που έρχονται πριν φύγει το 2026
«Οι πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται, κινδυνεύουν με πρόστιμα» - Όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Πόσα χρήματα κερδίζουν οι δικαιούχοι - Πού γίνονται οι αιτήσεις
Ζητούν και την παραίτηση του Κώστα Ζαχαριάδη από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
Επέκταση του προγράμματος σε 10 νέες περιοχές και πιο ευέλικτοι όροι
Το χρονικό της υπόθεσης
Πόσο αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης για τους δικαιούχους
Αύξηση στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε επαρκή διατροφή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.