Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντοπούλου: Για προεκλογικούς λόγους η απόφαση Τραμπ για ΠΟΥ

Σε ανάρτησή της στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου
Η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου © EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Προεκλογικούς λόγους εντοπίζει η Άννα Διαμαντοπούλου πίσω από την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να διακόψει τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ.

Το σχόλιό της για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να διακόψει τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ πραγματοποίησε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η πρώην υπουργός με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο FaceBook, εκτιμά πως η απόφαση του Αμερικανού προέδρου είναι για «καθαρά προεκλογικούς λόγους».

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Στην καρδιά της πανδημίας ο Τραμπ σταματά την χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγειας (ΠΟΥ). Ανεξαρτήτως των πραγματικών προβλημάτων του Οργανισμού,ο ρόλος του αυτή την στιγμη ειναι παγκόσμιος, καθολικός και κρίσιμος.

»Ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει αυτή την απόφαση για καθαρά προεκλογικούς λόγους. ”Δεν φταίει αυτός για την τραγική εξέλιξη της πανδημίας στην πιο ισχυρη χωρα του πλανήτη, αλλά αυτοί που τον παγίδευσαν και τον ξεγέλασαν προς οφελος των Κινέζων”.

»Η αιτία της αποτυχίας και ο Εχθρός σε ενα προεκλογικό πακέτο.Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Δημοκρατίας ειναι τελικά οτι προτεραιότητα σχεδόν πάντα ειναι η επανεκλογή των κυβερνώντων. Ευκολα μας έρχονται στο μυαλό ιστορικές μνήμες που δημιούργησαν μεγάλα εθνικά και κοινωνικά τραύματα για προεκλογικούς λόγους. Ομως τωρα μιλαμε για την υγεία σε όλο τον πλανήτη. Μεσα και έξω απο τις ΗΠΑ θα πρεπει να υπάρξει οξύτατη αντίδραση αλλα και θετική δράση... Θα δούμε»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ