Πολιτικη & Οικονομια

Τσακαλώτος: Να συνταχθούμε με Ιταλία και Ισπανία στο Eurogroup

«Να διεκδικήσουμε την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσακαλώτος: Να συνταχθούμε με Ιταλία και Ισπανία στο Eurogroup
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Να διεκδικήσει την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και να συνταχθεί με τα αιτήματα της Ιταλίας και της Ισπανίας στο σημερινό Eurogroup καλεί τον Χρήστο Σταϊκούρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

«Να διεκδικήσει και να πάρει» την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup καλεί τον Χρήστο Σταϊκούρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, επικαλούμενος αναφορές σε δημοσιεύματα ότι οι θεσμοί αντιδρούν στην παράταση της προστασίας πέραν του τέλους Απριλίου.

Ο κ. Τσακαλώτος καλεί, επίσης, τον υπουργό Οικονομικών «να μην είναι παρατηρητής, να συνταχθεί με τον ευρωπαϊκό νότο και να τοποθετηθεί υπέρ των όσων διεκδικούν Ιταλία και Ισπανία. Να μιλήσει για αμοιβαιοποίηση του χρέους, για την ανάγκη έκδοσης ευρωομολόγου και να επιμείνει η όποια παροχή ενίσχυσης στις χώρες να είναι χωρίς μνημονιακούς όρους και δεσμεύσεις».

«Αν ο κ. Σταϊκούρας αλλάξει ρότα θα έχει σε αυτό την στήριξή μας. Αν όχι, εκείνος και η κυβέρνηση θα φέρουν ακέραιη την ευθύνη», σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ