Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης σε βουλευτές: Δώστε χρήματα για τον κορωνοϊό

«Δείξτε αλληλεγγύη και δώστε το 50% του μισθού σας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη © ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Κάλεσμα Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν τη μισή βουλευτική αποζημίωση στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Κέλεσμα απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν το 50% του μισθού τους και της βουλευτικής αποζημίωσης στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook:

Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ