- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαρδαλιάς: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για το πιο ακραίο σενάριο
«Δίνουμε έναν πόλεμο που δεν πρέπει και δεν δικαιούμαστε να χάσουμε»
«Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για το πιο ακραίο σενάριο» δήλωσε για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, ο Νίκος Χαρδαλιάς.
«Η μάχη εναντίον της νόσου συνεχίζεται και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη» τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.
Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε κατηγορηματικά πως οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες και δεν υπάρχει χώρος για κανέναν εφησυχασμό. «Κάθε αναίτια μετακίνηση αποδυναμώνει την προσπάθειά μας. Όσοι βρίσκονται σε καραντίνα, θα πρέπει να παραμείνουν στην καραντίνα για όσο χρονικό διάστημα τους έχει ζητηθεί» επανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. «Κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και ο τρόπος είναι ένας, μένουμε στο σπίτι», υπογράμμισε. «Δίνουμε έναν πόλεμο που δεν πρέπει και δεν δικαιούμαστε να χάσουμε» πρόσθεσε.
Σε ερώτηση για το αν θα παραταθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο και σημείωσε με έμφαση: «Τις επόμενες ημέρες θα το δούμε. Κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή. Δεν είναι ώρα για εικασίες και σενάρια. Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για ακραία σενάρια. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης».
Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως αναμένονται στα επόμενα εικοσιτετράωρα κι άλλες ειδικές πτήσεις από διάφορους προορισμούς, με υγειονομικό υλικό. Μόνο χτες έφτασαν, σύμφωνα με τον υπουργό, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 11 τόνοι υγειονομικό υλικό, που περιλαμβάνει Το υλικό έφτασε με ειδική πτήση και περιλαμβάνει ειδικές φόρμες, χειρουργικα γάντια, καλύμματα ιατρικών παπουτσιών και αντισηπτικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι λέει για ΒΟΑΚ και Canadair
Bιομηχανίες και σούπερ μάρκετ εξακολουθούν να δέχονται πιέσεις από τις αυξήσεις στο κόστος πρώτων υλών
Τι αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης σε έκθεσή του
Στόχος μας η νέα πτέρυγα να λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας Χρονίων Παθήσεων
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η ισραηλινή πρεσβεία
Διερωτήθηκε γιατί, εφόσον υπήρχαν υποψίες εναντίον του για το πρόσωπό του, του είχε ανατεθεί κεντρικός ρόλος
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών
4,8 χιλιόμετρα υπόγειας διαδρομής προστίθενται στο ενιαίο δίκτυο
«Εξέχων ζωγράφος και λεπταίσθητος ποιητής»
«Δεν θέλουμε να έχουμε ανεμογεννήτριες στην Αττική», δηλώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος
Το σχέδιο ΝΔ και ΕΛ.ΑΣ που καλείται να ματαιώσει
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής
6 νέα έργα σε Βύρωνα, Ελευσίνα, Μοσχάτο-Ταύρο, Μέγαρα, Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα και Καισαριανή
Συζητήθηκε το ζήτημα της τρομοκρατίας και η ανάγκη να υπάρξει αποφασιστική στάση απέναντι στο φαινόμενο
«Δεν θα στείλουμε τον λογαριασμό στα παιδιά μας»
Ο υπουργός αναφέρθηκε στα σχόλια του ηθοποιού προς το πρόσωπό του με αφορμή την υπόθεση Marfin
«Η κυβέρνηση θα κατευθύνει τους πόρους στο σύνολο της κοινωνίας»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή και η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Η κυβέρνηση μιλά για μεταρρυθμίσεις αλλά περιορίζεται στα μερεμέτια
Οι εκλογές της αποδόμησης και ο κίνδυνος της ακυβερνησίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.