Πολιτικη & Οικονομια

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών καταγγέλλει τον ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Κούρκουλας προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για τον Στέλιο Κούλογλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Κούλογλου
Στέλιος Κούλογλου © Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας καταγγέλλει τον ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω Facebook ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.

Σύμφωνα με τον κ. Κούρκουλα, ο Στέλιος Κούλογλου σε εκπομπή για την ΕΕ στο γαλλικό κανάλι «France 24» είχε προσκληθεί να μιλήσει για το προσφυγικό μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την κρίση που έχει δημιουργήσει η Τουρκία στα ελληνοτουρκικά σύνορα και στον Έβρο και στα νησιά. Όταν λοιπόν, ο Συριζαίος ευρωβουλευτής ρωτήθηκε για τις διαδηλώσεις εναντίον των μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος της προσφυγικής κρίσης, εκείνος απαντησε:  «Ακούστε, με την αλλαγή της κυβέρνησης όλη η ατμόσφαιρα άλλαξε προς το χειρότερο. Πριν είχαμε μια πολιτική διαχείρισης του προβλήματος με κανονικό και ανθρωπιστικό τρόπο. Τώρα έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό που λέει: προσοχή πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα γιατί οι προσφυγές είναι φορείς του κορωνοϊού, ενώ όλοι ξέρουμε ότι η επιδημία έρχεται από την Ιταλία και όχι από την Τουρκία. Το λέει αυτό σε ανθρώπους που έχουν ήδη κουραστεί με το πρόβλημα εδώ και χρόνια. Υπάρχουν φανατικοί που παίρνουν ένα όπλο και πάνε στα σύνορα για να πυροβολήσουν τους πρόσφυγες».

Όπως δε, υποστηρίζει ο Δημήτρης Κούρκουλας για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου, ότι παρά το γεγονός ότι ένας Ισπανός σοσιαλδημοκράτης και ένας Γερμανός ακροδεξιός της AfD παρενέβησαν στη συζήτηση  για να υπενθυμίσουν στον Κούλογλου τον διπλωματικό εκβιασμό του Ερντογάν, εκείνος επέμεινε στον ισχυρισμό του.

untitled-1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ