Πολιτικη & Οικονομια

Καϊλή σε Κυρίτση για το μεταναστευτικό: Δεν δέχομαι υποδείξεις

Αφορμή ένα tweet της ευρωβουλευτού του Κινήματος Αλλαγής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύα Καϊλή
Εύα Καϊλή © EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε κόντρα για το μεταναστευτικό ενεπλάκησαν η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση.

Σε κόντρα στο Twitter για το μεταναστευτικό ενεπλάκησαν η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση, με αφορμή το tweet της πρώτης.

Η Εύα Καϊλή έγραψε: «Μόλις ζήτησα την αλληλεγγύη των (σ.σ. ευρωβουλευτών) συναδέλφων μου. Είναι παραπλανητικό και δεν αντιμετωπίζεται έτσι το πρόβλημα, με τ ο να κατηγορούμεν στιγμές σαν αυτές την ελληνική αστυνομία και την κυβέρνηση. Ως σοσιαλδημοκράτισσα δεν μπορώ να δεχθώ υποδείξεις από αυτούς που δεν μοιράστηκαν ποτέ το βάρος (του προσφυγικού) ούτε από την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά - Βόρεια Πράσινη Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΕΕ πρέπει να δράσει».

Τότε, ο Γιώργος Κυρίτσης έσπευσε να σχολιάσει: «Της Καϊλή της φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» για να πάρει την απάντηση: «Η ναρκοθέτηση του μεταναστευτικού του “open borders by Syriza” βαρύνει εσάς. Υποδείξεις από τους Σύριζα-Ανέλ που δεν απολογήθηκαν ποτέ για την τραγωδία και ντροπή της Μόριας δεν με αφορούν». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ