Πολιτικη & Οικονομια

Δυσαρέσκεια Μαξίμου για τα «γαλλικά» Μουτζούρη για Μητσοτάκη

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου ακούγεται να παρομοιάζει τα ΜΑΤ με «μισθοφόρους του Ερντογάν», ενώ χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις για τον πρωθυπουργό.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Thestival.gr Τζιτζικωστας σύσκεψη ΠΚΜ

Ο Μουτζούρης παρομοιάζει τα ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο με «στρατό κατοχής» και το Μαξίμου απαντά πως πρόκειται για χυδαιότητα.

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για τα όσα ακούστηκε να λέει για τα ΜΑΤ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μουτζούρης καταγράφηκε on camera να μιλά στο τηλέφωνο με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη -, υποστηρίζοντας ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποβιβάστηκαν στα νησιά σαν «στρατός κατοχής» και «μισθοφόροι του Ερντογάν».

«Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε, λοιπόν κι εγώ σου λέω να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;» ακούγεται να λέει ο κ. Μουτζούρης.

Πρόσθεσε δε: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…», ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει: «Να μην μου κάνει παλικαριές τώρα εμένα ο πρωθυπουργός».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ