Πολιτικη & Οικονομια

Παπαγγελόπουλος: Η συνωμοσία εναντίον μου καταρρέει

«Έχει πλημμυρίσει το μυαλό μου από τον οχετό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Απλό κρυολόγημα» το «βρώμικο 89» μπροστά στον «κοροναϊό» σε βάρος μου, ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Για την κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Μετά από αναφορές, καταγγελίες, πολυσέλιδα υπομνήματα και καταθέσεις στην επιτροπή, ζήτησε μόνος του να εξεταστεί ξανά για να πει ότι υπήρχε σχέδιο για τον Σαμαρά, χωρίς να κατηγορήσει εμένα», σχολίασε σχετικά, για να παρατηρήσει ότι, «για μένα δεν είπε τίποτα. Είπε ότι μίλαγε με Καλογήρου, Παπασπύρου και Δημητρίου…. Εγώ δεν ξέρω τίποτα για το σχέδιο αυτό».

«Άλλος ένας που δεν λέει τίποτα για ‘Ρασπούτιν’, μόνο η ‘Ράικου’ λέει για Ρασπούτιν», τόνισε, ο πρώην Υπουργός, συμπληρώνοντας πως «η συνωμοσία εναντίον μου καταρρέει».

«Κανένας δεν έχει προσφέρει συγκεκριμένο στοιχείο σε βάρος μου», είπε και κατηγόρησε την Ελένη Ράικου ότι «έχει τεράστιες ευθύνες».

«Έχει πλημμυρίσει το μυαλό μου από τον οχετό», σημείωσε και υπογράμμισε ότι «όλα αυτά εκ των υστέρων».

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο να ζητηθεί η ποινική του δίωξη, εκτίμησε ότι, «υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από τους πολιτικούς υπαλλήλους μου» και είπε πως «το ‘βρώμικο 89’ θα είναι απλό ‘κρυολόγημα’ μπροστά στον ‘κοροναϊό’ που στήνεται απέναντί μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ