Πολιτικη & Οικονομια

Παπαγγελόπουλος: Ψεύτρα και προστάτης της διαφθοράς η Ράικου

Απάντηση στα περί συμβόλαιο θανάτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απάντησε στην Ελένη Ράικου, χαρακτηρίζοντάς την ψεύτρα και εισαγγελέα προστάτη της διαφθοράς.

Με δριμεία επίθεση απάντησε στους ισχυρισμούς της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ράικου κατά τη χθεσινή της κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis, έκανε λόγο για ωμή εκβίαση της από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προκειμένου να ασκήσει διώξεις κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μίλησε και για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος της από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος απαντώντας μέσω τηλεφωνικής του συνέντευξης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open Beyond, χαρακτήρισε την κυρία Ράικου «εισαγγελέα προστάτη της διαφθοράς» και «ψεύτρα»

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι θα κινηθεί δικαστικά καθώς όπως τόνισε «είναι καθήκον μου να αναδείξω την αλήθεια», ενώ ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν μιλούσε μαζί της ο ίδιος, αλλά ο υπουργός κ. Κοντονής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ