- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρυσοχοΐδης: Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι ιερό
Μήνυμα στο προσωπικό του υπουργείου για την έλευση του νέου έτους
«Το 2020 θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί για μία κοινωνία απαλλαγμένη από το φόβο, το σκοτάδι και την απειλή» διαμηνύει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Την επιδοκιμασία του για το έργο που επιτελεί το προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη δέσμευσή του ότι θα συνεχιστεί και το έτος 2020, εκφράζει ο αρμόδιος υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε μήνυμά του στο προσωπικό του υπουργείου, για την έλευση του νέου έτους.
«Αποδείξατε στην πράξη ότι μπορούμε να πετύχουμε την ασφάλεια για όλους και θα συνεχίσουμε και το 2020 να αγωνιζόμαστε μαζί για μία κοινωνία απαλλαγμένη από το φόβο, το σκοτάδι και την απειλή» αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Χρυσοχοΐδης.
»Η νέα χρονιά θα βρει τις περισσότερες και τους περισσότερους από εσάς στο καθήκον για την προστασία του πολίτη. Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι ιερό και πρέπει να είναι αυτονόητο και για τον κάτοικο του πιο απομακρυσμένου οικισμού της Ελλάδας.
Δίνετε αυτό τον αγώνα καθημερινά και πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής σας, με τις επεμβάσεις σας όμως να σώζουν ζωές» σημειώνει μεταξύ άλλων ο υπουργός.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος στο μήνυμά του αναφέρει : «Ευχαριστώντας σας για το κρίσιμο έργο που επιτελείτε και για ό,τι κάνετε για την ασφάλεια των πολιτών με σεβασμό στα δικαιώματα τους, σας εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό για τη νέα χρονιά».
Από πλευράς του, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, διαπιστώνει στο μήνυμά του πως τα χρόνια της οικονομικής κρίσης «οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε μια βίαιη, αλλά συνάμα απαραίτητη ενηλικίωση. Τέθηκαν έτσι οι βάσεις για έναν εθνικό αναστοχασμό». Στο πλαίσιο αυτό, η ελληνική κοινωνία «στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η χώρα μας δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Ούτε άλλη πόλωση. Χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το μέλλον, σε μια κοινή αναζήτηση. Μιας νέας συλλογικής εθνικής ταυτότητας απέναντι σε ένα ταχύτατο μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον».
«Είναι πλέον καιρός να συναντηθούμε ξανά με την αλήθεια και την πρόοδο. Είναι η ώρα να χτίσουμε μαζί το νέο και απαραίτητο ελληνικό όνειρο. Να ανακαλύψουμε και πάλι τις αξίες της ατομικής, αλλά και της συλλογικής προκοπής. Του φιλότιμου και της πραγματικής αλληλεγγύης. Ιδιαίτερο ρόλο σε όλα αυτά θα έχει η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, οι υπηρεσίες εθνικής και κρατικής ασφάλειας. Αφού ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να φτιάξουμε την Ελλάδα μια σύγχρονη και περήφανη χώρα. Ένα εθνικό και σύγχρονο κράτος που κανείς και ποτέ πλέον δεν θα χαρακτηρίσει ως 'failed State'. Με περισσότερη ασφάλεια και περισσότερη ευημερία για όλους. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ.
Κριτική σε Μητσοτάκη και Ευρώπη
Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το δημοσιονομικό κόστος της επαναφοράς της 13ης σύνταξης
Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά το Σάββατο
Τι απάντησε η Αναστασία Σαπουνά
Συνεισφορά 40 εκατ. από τα διυλιστήρια για μείωση 10 λεπτά στην αμόλυβδη και 5 λεπτά στο ντίζελ έως το τέλος Αυγούστου
«Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους»
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
«Σύντομα θα έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη»
Η κόντρα στη Βουλή και η αναφορά Μητσοτάκη στα «μπακαλίστικα»
«Ο Δήμος συστηματοποιεί και εντείνει τις δράσες του στα αντικείμενα στα οποία έχει ουσιαστική αρμοδιότητα» σημειώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος
«Οι βουλευτές δεν είναι γουρούνια για να γίνονται λασπομαχίες» είπε ο υφυπουργός Οικονομικών
«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Μια συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αφαιρεί επιλογές από το πολιτικό σύστημα» σημείωσε ο βουλευτής
«Επειδή ποτέ δεν έκρυψα τις επιλογές μου, θα στηρίξω για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές»
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Λάμπρος Τσουκνίδας από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής της Κυριακής»
Είχε προαναγγείλει την προσχώρησή του στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
Η απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την ακρίβεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.