Πολιτικη & Οικονομια

Κρίσιμη συνάντηση Στουρνάρα-αγροτών

Νέο συλλαλητήριο στη Νίκαια

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60899-121611.jpg

Στη σημερινή κρίσιμη συνάντηση των αγροτών με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στις 12:45 θα κριθεί το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, καθώς υπήρξαν επαφές των αγροτών τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, όσο και με εκπροσώπους κομμάτων, χωρίς ωστόσο να δοθεί λύση στα αιτήματά τους.

Η αντιπροσωπεία των αγροτών αναμένεται να θέσει στον υπουργό το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, από το θέμα της φορολογίας και το κόστος παραγωγής μέχρι την ρύθμιση των χρεών.

Εν τω μεταξύ, στο μπλόκο της Νίκαιας διοργανώνεται στις 15:00 πανθεσσαλικό συλλαλητήριο, στο οποίο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν πολίτες αλλά και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»
Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»

«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY