- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Χωρίς υποψήφιο δήμαρχο παραμένει μέχρι στιγμής η Νέα Δημοκρατία στο Δήμο Αθηναίων, αφότου δεν προχώρησαν οι υποψηφιότητες της κ. Όλγας Κεφαλογιάννη και του κ. Νίκου Δένδια. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι παίζεται η υποστήριξη προς τη βουλευτίνα κ. Φωτεινή Πιπιλή ή το βουλευτή κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο (αμφότεροι δηλώνουν πρόθυμοι), τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη (πρώην δήμαρχο και νυν βουλευτής της, που κατεβαίνει ανεξάρτητος) ή άλλο νεαρό πρόσωπο – έκπληξη, ενώ το κόμμα μπορεί και να μη δώσει καν επίσημο χρίσμα, υποστηρίζοντας έμμεσα τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Καμίνη (στήριξη από ΔΗΜΑΡ και Δράση, αναμένεται και από ΠΑΣΟΚ). Καθώς το κόμμα έχει καθυστερήσει πολύ στον εκλεκτό του, ητελική απόφαση θα παρθεί από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή, πλην Καμίνη και Κακλαμάνη, υποψήφιοι είναι: ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης (ΧΑ), ο κ. Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ) και κατά πάσα πιθανόητα ο υποψήφιος τέσσερα χρόνια πριν και νυν δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Πέτρος Κωνσταντίνου. Είναι άγνωστο τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ, ο ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι, ενώ είναι μάλλον απίθανο να κατέβει πάλι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Αμυράς.
Μ.Φ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Ρεκόρ μεταπολεμικής απήχησης για λαϊκιστές και αυταρχικούς στην Ευρώπη, με την Ελλάδα στην έκτη θέση, όπως τονίζει μελέτη του ΚΕΦΙΜ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.