Πολιτικη & Οικονομια

Μαξίμου κατά Τσίπρα: «Πετάει πάλι λάσπη γιατί τόσος είναι»

Κυβερνητικές αιχμές για τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Λονδίνο.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου/©INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Αιχμηρή τοποθέτηση κατά Τσίπρα από κυβερνητικούς κύκλους για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.

Σχολιάζοντας τις σημερινές τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την πολιτική της στα ελληνοτουρκικά), κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν: «Μια ακόμα κίνηση πολιτικής ανωριμότητας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγες ώρες πριν από μια σημαντική, για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη». Και πρόσθεσαν με νόημα: «Μόνον αυτό ξέρει να κάνει. Γιατί τόσος είναι».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανευθυνότητα στα ελληνοτουρκικά, η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα, καθώς η πολιτική που ακολουθεί απέναντι στην Άγκυρα είναι «λανθασμένη και καταστροφική». Παράλληλα, άσκησε κριτική στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η πολιτική «αδράνειας και κατευνασμού» δεν αποδίδει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ