Πολιτικη & Οικονομια

Καβγάς Τζήμερου με Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

«Είσαι άνεργος» - «Είσαι ναζί με κοστούμι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγρια επίθεση του Γ. Πρωτούλη (ΚΚΕ) στον Θάνο Τζήμερο στην Περιφέρεια Αττικής

«Είσαι άνεργος» - «Είσαι ναζί με κοστούμι». Άγριος καβγάς Τζήμερου με Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ένας ακόμη άγριος καβγάς σημειώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη, με τον πρώτο να ζητεί την παρέμβαση της Αστυνομίας και τους συμβούλους να αντιδρούν.

Η ένταση δημιουργήθηκε, όταν στη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Στην επίθεση Τζημερου απάντησε ο Πρωτούλης, χαρακτηρίζοντάς τον «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζί με κοστούμι».

Παρά τις προσπάθειες να ηρεμήσουν τα πνεύματα αυτό δεν κατέστη εφικτό και ο κ. Πρωτούλης κινούμενος κατά του Θάνου Τζήμερου έχυσε ένα φλυτζάνι με καφέ που ο δεύτερος είχε μπροστά του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω στο κοστούμι του κ. Τζήμερου. Έτσι, ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία με τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι ακριβώς έχει γίνει και παράλληλα να προσπαθούν να πείσουν τον Θάνο Τζήμερο να μην υποβάλει μήνυση εναντίον του κ.  Πρωτούλη, καθώς αυτό συνεπαγόταν τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, αλλά στο τέλος πήραν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.

Μάλιστα, ο κ. Τζήμερος ανέβασε στον λογαριασμό της Δημιουργίας Ξανά το απόσπασμα που ο κ. Πρωτούλης του πετά το φλιτζάνι με τον καφέ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ