Πολιτικη & Οικονομια

Α. Λυμπεράκη για το Ποτάμι: Μην το αφήσουμε να στερέψει λίγο-λίγο

Η ανάρτηση στο Facebook και το τραγούδι-αφιέρωση του Μπρους Σπρίνγκστιν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντιγόνη Λυμπεράκη
Αντιγόνη Λυμπεράκη / © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Λυμπεράκη στο Facebook για το Ποτάμι: «Οι δυνατές σχέσεις δεν πρέπει να ξεθωριάζουν».

Η πρώην βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη στέλνει ένα μήνυμα για την παράταξη εκφράζοντας την επιθυμία να μη σταματήσει να υπάρχει και να επηρεάζει την πολιτική ζωή της χώρας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook: Οι δυνατές σχέσεις δεν πρέπει να ξεθωριάζουν… Να μην το αφήσουμε να στερέψει λίγο λίγο». Η Αντιγόνη Λυμπεράκη συνοδεύει την ανάρτησή της με το τραγούδι «The River» του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Λυμπεράκη:

Οι δυνατές σχέσεις δεν πρέπει να ξεθωριάζουν. Το δικό μας Ποτάμι ήταν μια έκρηξη επιθυμίας, χαράς ζωής και αίσθησης ατομικής ευθύνης. Να μην το αφήσουμε να στερέψει λίγο λίγο, αναμασώντας τα παλιά του μεγαλεία. Ο TS Eliot έγραφε ότι ο κόσμος τελειώνει όχι με κρότο αλλά με αναστεναγμό. Αυτό για τους κούφιους ανθρώπους, που δεν τολμούν να μετατρέψουν τις επιθυμίες τους σε πράξεις. Εμείς είμαστε αλλιώς. Εμείς είμαστε γεννημένοι για να τρέχουμε (born to run) και κλείνουμε τα κεφάλαια με κρότο - όχι με μεμψίμοιρους αναστεναγμούς. Θα ανοίξουμε νέα κεφάλαια σε φρέσκα βιβλία - όχι απλές υποσημειώσεις στα βιβλία ιστορίας. Δεν θέλουμε να ξεθωριάσουμε, τελεία. We don’t want to fade away. Bruce Springsteen, The River, για πάντα.

Fade Away

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Όποιος δήμαρχος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

Το καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο και οι ανάγκες για καθαρισμό είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν τελευταία στιγμή ή να αναθέτουν εργασίες σε εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο

«Το βασικό είναι να μην γελαστεί: δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως ενδεχόμενο "επιστροφής" του, αν δεν κερδίσει προηγουμένως έστω και ψήγματα της εμπιστοσύνης των κεντρώων μετριοπαθών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.