Πολιτικη & Οικονομια

Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας

«Άσκηση νόμιμης βίας προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
voridis
Μάκης Βορίδης © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Το ξύλο «είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δήλωσε ο Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας τα επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

«Η επιβολή του νόμου, όπως ξέρετε, θα ευχόμασταν παντού στον κόσμο, αν είναι δυνατόν, να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει, σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται, στοιχεία αναγκαστικότητας, το λέω γλυκά», δήλωσε ο κ. Βορίδης.

Απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου: «Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας;», είπε: «Είναι στοιχείο αναγκαστικότητας. Η άσκηση νόμιμης βίας, ελπίζω ότι δεν σας σοκάρω με αυτό που λέω, αλλά είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Άσκηση νόμιμης βίας προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τόνισε: «Φυσικά. Θα κάνουμε αυτό».

Η ανάρτηση Ραγκούση

Για τις δηλώσεις Βορίδη τοποθετήθηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Σε μήνυμά του στο Facebook ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η δήλωση αυτή στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και τη διακυβέρνησή του».

voridis.gif

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ