Πολιτικη & Οικονομια

Την επαναφοράν του αδικήματος της μοιχείας μελετά η φιλελευθέρα κυβέρνησις

Μεγάλες και ιδιαιτέρως φιλελεύθερες αλλαγές φέρνει η αναθεώρησις της αναθεωρήσεως του Ποινικού Κώδικος

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2719020.jpg
© ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

O Μάνος Βουλαρίνος γράφει για την επαναφορά ποινών για βλασφημία και το τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.

Μεγάλες και ιδιαιτέρως φιλελεύθερες αλλαγές φέρνει η αναθεώρησις της αναθεωρήσεως του Ποινικού Κώδικος την οποίαν πραγματοποιεί η φιλελεύθερος κυβέρνησις του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για αλλαγές εξαιρετικά σύγχρονες αν σκεφτεί κανείς πόσο της μοδός είναι αυτό που εις την αγγλικήν περιγράφεται με τη λέξη «βίντατζ». Κάποιοι ανόητοι, κάποιοι τους οποίους το τρίπτυχον ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τους αφήνει ασυγκίνητους, ίσως να κατακρίνουν τις κυβερνητικές προσπάθειες, αλλά δεν πρόκειται να τους ακολουθήσομε εις τον βούρκον της αμαρτίας στον οποίο κυλιούνται.

Η αρχή έγινε με τις ανακοινώσεις του αξιοσέβαστου Υπουργού της Δικαιοσύνης, κυρίου Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο οποίος ανεκοίνωσεν την πρόθεσιν της κυβερνήσεως να επαναφέρει την ποινικήν δίωξην εκείνων των πολιτών οι οποίοι βλασφημούν και υβρίζουν κακοβούλως τον Θεόν και την Ορθόδοξον Εκκλησίαν ή όποια άλλη θρησκείαν έχει την ανοχήν της ελληνικής πολιτείας. Υπενθυμίζω πως η εν λόγω διάταξη του Ποινικού Κώδικος είχε κατηργηθεί από την προηγούμενον κυβέρνησιν με μια απόφασιν η οποία από γνωστούς κύκλους αθεΐας είχε σχολιασθεί με την φράσιν «έκαναν και κάτι καλό οι άχρηστοι».

Με την επαναποινικοποίησιν της βlασφημίας και της κακόβουλης ύβρεως θα δοθεί η δυνατότης στην φιλελεύθερον κυβέρνησιν του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη να συντρίψει φαινόμενα ανθελληνικής αθεΐας τύπου «Γέροντος Παστιτσίου» προκειμένου να περιορισθεί ο σκανδαλισμός του χριστεπωνύμου πλήθους.

Προφανώς, η φιλελευθέρα προσπάθεια δεν θα σταματήσει εις την επαναποινικοποίησιν της βλασφημίας και της κακοβούλου ύβρεως (η καλόβουλος ύβρις ουδέναν ενοχλεί). Προκειμένου να επανέλθουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες εις τον δρόμον της αρετής και προκειμένου η Ελλάς να ημπορέσει να επιτελέσει τον ιστορικόν της ρόλον εις την Ευρώπην και τον Κόσμον, η φιλελευθέρα κυβέρνησις του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζει πλήθος αλλαγών που θα περιλαμβάνουν την επαναφοράν της αναγραφής του θρησκεύματος εις τις αστυνομικές ταυτότητες και την επαναποινικοποίησιν της μοιχείας.

Πηγή προκείμενη εις την φιλελεύθερον κυβέρνησιν του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη εδήλωσε: «Δεν είναι δυνατόν να κρύβομε το θρήσκευμα για το οποίον εμείς οι χριστιανοί είμεθα ιδιαιτέρως υπερήφανοι» ενώ κληθείσα (η πηγή) να σχολιάσει το σχέδιον επαναποινικοποιήσεως της μοιχείας ετόνισεν: «δεν ημπορούμε να προστατεύομεν την κοινωνίαν από την αμαρτίαν της βλασφημίας και την ίδιαν στιγμήν να την αφήνομεν απροστάτευτην απέναντι εις την αμαρτίαν της μοιχείας η οποία οδηγεί την ελληνικήν εικογένειαν εις τον κρημνόν. Η φιλελευθέρα κυβέρνησις δεν πρόκειται να επιτρέψει την πτώσιν εις τον κρημνόν αυτόν».   

Και συγχαρητήρια εις την φιλελευθέραν κυβέρνησι.     

Υ.Γ Ελπίζω κανείς κουτοπόνηρος να μην μπει στον κόπο να διορθώσει την χαζή καθαρεύουσα μου.  ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΤΠΜ; (Κύριε εισαγγελεύ το Π αντιστοιχεί εις την λέξιν «πανακόλα».)   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ