- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ θα είναι «άτυπη» και θα γίνει σε χαλαρό κλίμα, όχι στη Βουλή αλλά σε ξενοδοχείο στο Καβούρι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει σήμερα την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σε μία διαφορετική συνεδρίαση.
Η συνεδρίαση της ΚΟ θα είναι «άτυπη» και θα γίνει σε χαλαρό κλίμα, όχι στη Βουλή αλλά σε ξενοδοχείο στο Καβούρι. Στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές, προκειμένου να μην αισθάνονται οι τελευταίοι μακριά από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ το προσφυγικό και η προανακριτική για τη Novartis θα είναι ψηλά στην ατζέντα.
Στο επίκεντρο το προσφυγικό
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το προσφυγικό, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας από την τοπική κοινωνία, εξαιτίας της μετεγκατάστασης προσφύγων από τα νησιά, στο πλαίσιο σχεδίου αποσυμφόρησης των εκεί hotspot, ενώ υπήρξε «άδειασμα» όσων ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τα μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές, αφού τόσο ο Στέλιος Πέτσας όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκαν ενάντια σε τέτοιες φωνές, ενώ το ίδιο έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι γραφικότητες κάποτε πρέπει να τελειώνουν».
Ακόμη, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συζητηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις, έτσι ώστε οι βουλευτές να μπορούν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στις τοπικές κοινωνίες τις αλλαγές, αλλά και το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Πραγματικά γελάω, γελάω μαζί σας με την απόλυτη ειρωνεία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε την κριτική της με το ζήτημα του κράτους δικαίου
Συνεχίζουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι οδηγοί
Τι ανέφερε το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.