Πολιτικη & Οικονομια

Γιαννούλης για μπάρμπεκιου: Με απειλούν, δεν πρόκειται να φοβηθώ

Το νέο του μήνυμα για το μεταναστευτικό και η απάντησή του στο Facebook σε όσους συνεχίζουν να τον βρίζουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannoulis.gif
©INTIMENEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

Δέχεται απειλές και ύβρεις μετά τον σάλο για το μπάρμπεκιου ο Χρήστος Γιαννούλης.

Απειλές και ύβρεις δέχεται ο Χρήστος Γιαννούλης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, δεν φοβάται, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή». Η τοποθέτηση Γιαννούλη στη Βουλή για τη διοργάνωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι από δομές προσφύγων (σ.σ. έκανε λόγο για «σαδισμό») προκάλεσε την έντονη αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Για το θέμα αυτό η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της σχετικά με τη στάση των βουλευτών της ΝΔ κ.κ. Κυρανάκη και Πλεύρη.

«Οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Γιαννούλης.

Και προειδοποιεί όσους συνεχίζουν να τον απειλούν. «Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ