Πολιτικη & Οικονομια

Τη δημιουργία νέου κέντρου Ακτινοθεραπείας ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας

Στην εκδήλωση «Καρκίνος του Μαστού, μια μάχη που αξίζει να κερδίσουμε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
image0.jpg

O Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου κέντρο Ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Θετικές ειδήσεις έκρυβε η εκδήλωση «Καρκίνος του μαστού, μια μάχη που αξίζει να κερδίσουμε» με τη συμμετοχή υπουργών και φορέων.

Στην εκδήλωση που συντόνισε η δημοσιογράφος της Athens Voice και του STAR, Κατερίνα Παναγοπουλου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου κέντρο Ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο Σωτηρία. Ένα νέο κτίριο, με άρτιες υποδομές, με σύγχρονα μηχανήματα και εργαστήρια που αναμένεται να λειτουργήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα εξήγγειλε το νέο δωρεάν σύστημα ενημέρωσης αλλά και προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες άνω των 30 ετών, οι οποίες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν μαστογραφίες χωρίς παραπεμπτικό.

image7.jpeg

Από την μεριά του ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε τον νέο νόμο που θα φέρει το υπουργείο Εργασίας για την ασφάλεια στην αγορά εργασίας.

image1_4.jpeg

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κοντοζαμάνης, η ΓΓ Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας, Μαρία Συρεγγέλα, ενώ τους παρευρισκόμενους συγκίνησε η προσωπική μαρτυρία για την νίκη της στην μάχη με τον καρκίνο του μαστού η κ. Δέσποινα Γεωργοπούλου, υπεύθυνη εθελοντών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ