- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπάρμπα: «Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία» -Ποιους προτείνει
«Η Φώφη Γεννηματά είναι μια εξαιρετική κυρία, ένας υπέροχος άνθρωπος»
«Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει τον εαυτό του τον παλιό», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα.
Για την επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου παιζόταν η ταινία «Τζόκερ» αλλά και για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ η Βάνα Μπαάρμπα.
Η ηθοποιός χαρακτήρισε λογικό τον σάλο που έχει προκληθεί σχετικά με την ταινία και την παρουσία ανηλίκων στα σινεμά. «Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα, οι νόμοι να τηρούνται», είπε χαρακτηριστικά, και εξέφρασε την άποψη ότι η εν λόγω ταινία, παρότι εξαιρετική, έχει κάποια «περίεργα νοήματα» και τόνισε ότι αν την δει ένα παιδί 15-16 ετών στη ψυχοσύνθεσή του «μπορεί να γραφτούν περίεργα πράγματα». Όπως τόνισε, οι συστάσεις των αρμόδιων φορέων για την κατάλληλη ηλικία θέασης θα πρέπει να τηρούνται από τους γονείς και τους υπευθύνους των κινηματογράφων.
Η ηθοποιός ανέφερε ότι την ενδιαφέρουν οι πολιτιστικές δράσεις και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων θα ετοιμάσει μια μεγάλη συναυλία με τον Σταμάτη Κραουνάκη.
Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι πρέπει να βρει τον εαυτό του και να κάνει μια νέα αρχή: «Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει τον εαυτό του τον παλιό. Χρειάζεται έναν καινούργιο αρχηγό. Η Φώφη Γεννηματά είναι μια εξαιρετική κυρία, ένας υπέροχος άνθρωπος όμως το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία. Για μένα ο Νίκος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εξαιρετικοί για να ηγηθούν, όπως επίσης και ο κύριος Λοβέρδος», είπε.
Τέλος απαντώντας σε ερώτηση ποιον θα ψήφιζε είπε: «Εγώ τον Νίκο Παπανδρέου, ένας από τους τρεις είναι εξαιρετικοί για να γίνει ξανά το Παλιό ΠΑΣΟΚ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι δήλωσαν οι δύο ηγέτες
Στη στήλη Business Backstage δεν βλέπεις απλώς την είδηση, αλλά και το τι κρύβεται πίσω από αυτή. Κάθε εβδομάδα, όλα όσα κινούν την οικονομία — αλλιώς
Στόχος η υποχώρηση των τιμών κατά 5% έως 20% σε βασικά προϊόντα από τις 31 Αυγούστου
Τα νέα στοιχεία της ΡΑΑΕΥ αποκαλύπτουν ανατροπές στις χρεώσεις για το 2026
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η δεξίωση μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Μεγάρου - Ποιοι έδωσαν το παρών, οι απουσίες
Ομιλία του ΠτΔ για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Ζαχαράκη: «Η ιστορική αυτή μεταρρύθμιση είναι η πυξίδα για μια νέα πορεία στην ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση»
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
«Ανάγκη αναθεώρησης και όχι κατάργησης του άρθρου 16», τόνισε η υπουργός Παιδείας
Η νέα φιλοσοφία της πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και οι μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα
Ο οδικός χάρτης περιλαμβάνει επτά στρατηγικούς άξονες για τη μετάβαση σε μια σύγχρονη εταιρεία
Ποιους αφορά το πρόγραμμα - Απασχόληση με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές έως και 1.250 ευρώ
Ποιους αφορά η συμπληρωματική πληρωμή
Κατάθεση στεφανιού από τον ΠτΔ στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή στα πρώην κρατητήρια των ΕΑΤ-ΕΣΑ
«Η αντιπολίτευση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο υπενθυμίζουν το βαρύ τίμημα που πληρώνει ο Ελληνισμός», τόνισε ο πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει «νίκη για την πόλη» τη συμφωνία για τη ΔΕΘ
Ο Δωδεκανήσιος πολιτικός πέτυχε την εισαγωγή του στο ΕΚΠΑ μέσω της ειδικής κατηγορίας
Οι αιτήσεις, η κλήρωση και όλα όσα αλλάζουν
«Δεν θα καθίσω να σας ακούσω με αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.