Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσοχοΐδης για Τζόκερ: Επίδειξη φτήνιας πολιτικής από τον Τσίπρα

Πυρά σε Τσίπρα για την ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chrosocoidis
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Aυτονόητη η υποχρέωση» της αστυνομίας να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, αναφέρει για το Τζόκερ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δίνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρθηκε στο περιστατικό με ελέγχους αστυνομικών σε κινηματογράφους που προβάλλεται η ταινία «Τζόκερ». 

Σε αυτή ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη λέγοντας πως «την τάξη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν τα όργανά της στο Γκόθαμ Σίτι, την αποκατέστησε τελικά το Σάββατο το βράδυ στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ ο κος Χρυσοχοίδης». 

Την ανάρτηση του κ. Τσίπρα συνοδεύει μία φωτογραφία που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. πρόκειται για ένα καρέ από την ταινία όπου το πρόσωπο κάποιου που κυνηγά τον «Τζόκερ» έχει αντικατασταθεί από το πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη) και η οποία «προφανώς αποτελεί φωτομοντάζ των δημιουργών του διαδικτύου», όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμπνευσμένη θα έλεγα...», σχολιάζει σχετικά με τη φωτογραφία ο κ. Τσίπρας.

Η απάντηση Χρυσοχοΐδη

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης:

Η Aστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωσή της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας. Όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες.

Δήλωσα ήδη ότι σήμερα θα πάω με τον 15χρονο γιο μου να δω την ταινία #Τζόκερ (http://bit.ly/2nZUl2W). Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα.

ΥΓ: Ο Α. Τσίπρας επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας. Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει. Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτησή του με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α. Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ