Πολιτικη & Οικονομια

Η μισή αλήθεια της Έφης Αχτσιόγλου για τη Γεωργία Μπιτάκου

Η πρώην υπουργός ξεχνά ότι η νυν χρυσαυγίτισσα, ήταν οπαδός του Τσίπρα το 2015

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου / © INTIMENEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Έφη Αχτσιογλου ξενάει πολυ βολικά, ότι η Γεωργία Μπιτάκου, που επιτέθηκε φραστικά στον Τσίπρα, το 2015 ήταν οπαδό του

Η Έφη Αχτσιογλου κατηγορεί τη γυναίκα που επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, με απαράδεκτο τρόπο, ότι είναι Χρυσή Αυγή και επιπλέον, η πρώην υπουργός, κατηγορεί - όπως πάντα- και τα μίντια. Ξεχναει όμως, πολυ βολικά, ότι η κυρία ήταν οπαδός του Τσίπρα το 2015.

bitakou.jpg

 

H Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που κατά τη διάρκεια πτήσης επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές εναντίον του, δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και ένα από τα άτομα που συμμετείχαν οργανωτικά στο συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018, ήταν υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα το 2015 και κατά την περίοδο του Δημοψηφίσματος, όπως προκύπτει από αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα. Στο παρελθόν δε η Γεωργία Μπιτάκου επισκέφτηκε τα χωριά των Ζαπατιστας.

zapa.jpg

Η Έφη Αχτσιόγλου, που καθόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα με το αεροπλάνο, ανήρτησε μια φωτογραφία, όπου η κα Μπιτάκου ποζάρει στο Facebook με τον υπόδικο ευρωβουλευτή που ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή Γιάννη Λαγό. «Η κυρία Μπιτάκου που καταφέρθηκε χθες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και σήμερα παρουσιάζεται από τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ ως απλή διαμαρτυρόμενη πολίτης, ήταν καλεσμένη του υπόδικου χρυσαυγίτη Λαγού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συνεχίζουν να ξεπλένουν την εγκληματική οργάνωση χωρίς όνειδος. Και εις ανώτερα», σχολίασε «καυστικά» η Έφη Αχτσιόγλου.

efi.jpg


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ