Πολιτικη & Οικονομια

Παναγιώτης Αρκουμανέας: Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ, με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναγιώτης Αρκουμανέας
Παναγιώτης Αρκουμανέας / © INTIME NEWS/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΟΔΥ, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ).

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΟΔΥ, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), ύστερα από σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Η επιλογή του Παναγιώτη Αρκουμανέα, τεχνοκράτη με μεταπτυχιακό (MBA) από τη Βοστώνη στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Υγείας, φαίνεται ότι σηματοδοτεί την απόφαση του Βασίλη Κικίλια για ένα δυναμικό ξεκίνημα για έναν οργανισμό που μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας. Στρατηγικός στόχος του Βασίλη Κικίλια είναι να θέσει τις βάσεις για τον μετασχηματισμό του Οργανισμού με βάση ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του ΕΟΔΥ.

Η επιλογή του Παναγιώτη Αρκουμανέα θεωρείται κομβική, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία στο management, την επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων, γνωρίζει τα θέματα υγείας και έχει εργαστεί ως σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας, ενώ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των τελευταίων αποφάσεων και των αλλαγών που έχει δρομολογήσει ο Βασίλης Κικίλιας στην Υγεία, με σκοπό την ουσιαστική και καταλυτική αναμόρφωση της κατάστασης στο χώρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ