Πολιτικη & Οικονομια

Αποστομωτική απάντηση Κικίλια: Δεν διορίζω τον κουμπάρο μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Κικίλιας
Βασίλης Κικίλιας / © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας υποστήριξε δημόσια ότι ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι κουμπάρος του Βασίλη Κικίλια.

Με μια σύντομη αλλά αποστομωτική ανάρτηση, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απάντησε στις αιτιάσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διόρισε στο ΚΕΕΛΠΝΟ τον κουμπάρο του.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο twitter του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα,  ο οποίος υιοθετώντας φήμες και δημοσιεύματα εντύπων που διάκεινται φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ,  υποστήριξε δημόσια, ότι ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Παναγιώτης Αρκουμανέας, είναι ο κουμπάρος του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Και σχολίασε: «Τον επέλεξε με βάση τον νόμο για το επιτελικό κράτος!!ΕΥΓΕ κ. Μητσοτάκη για τις επιλογές! Ένα από τα θετικά του βιογραφικού του είναι πως άλλαξε τέλεια τις βέρες στον γάμο!».

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας έσπευσε να απαντήσει με ένα μικρό δηλητηριώδες σχόλιο: «Κουμπάροι μου είναι ο Ηλίας Καντζούρης & η Έμη Πανουσοπούλου. Αδιανόητη για εσάς η αξιοκρατία. Δε διαφέρετε σε τίποτα από τα trolls των 0.60».

Ανάρτησε, μάλιστα, και φωτογραφία από το γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, με την οποία αποδεικνύει ποιοι είναι οι κουμπάροι του.

 


 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ