- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με το αεροπλάνο της γραμμής στη Βοστώνη Κυριάκος και Μαρέβα
Οι φωτογραφίες που διαψεύδουν δημοσιεύματα
Με το αεροπλάνο της γραμμής μετέβησαν στη Βοστώνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα. Οι φωτογραφίες που διαψεύδουν δημοσιεύματα.
Στη Βοστώνη όπου σπουδάζει ο γιος του, Κωνσταντίνος, βρέθηκαν μετά το επίσημο ταξίδι για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.
Ο κύριος Μητσοτάκης μάλιστα ανέβασε φωτογραφία από την συνάντησή τους στα social media, ενημερώνοντας για το ταξίδι του.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ο πρωθυπουργός έκανε χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για το ταξίδι στη Βοστώνη.
Το ταξίδι ωστόσο έγινε με τις εσωτερικές πτήσεις της American Airlines, όπως προκύπτει και από τα εισιτήρια που πόσταρε στα social media ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός. Στις εικόνες φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ταξίδεψαν από το La Guardia της Νέας Υόρκης προς τη Βοστώνη. Παράλληλα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τυπου της ΝΔ δημοσίευσε και μια φωτογραφία των δυο τους από την πτήση, στην οποία φαίνονται καθισμένοι στην οικονομική θέση και χαμογελαστοί κάνουν «thumbs up» σε συνεπιβάτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.