Πολιτικη & Οικονομια

Με το αεροπλάνο της γραμμής στη Βοστώνη Κυριάκος και Μαρέβα

Οι φωτογραφίες που διαψεύδουν δημοσιεύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis-mareva-vostoni1
Φωτογραφία του πρωθυπουργού και της συζύγου του μέσα από την πτήση από Νέα Υόρκη για Βοστώνη

Με το αεροπλάνο της γραμμής μετέβησαν στη Βοστώνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα. Οι φωτογραφίες που διαψεύδουν δημοσιεύματα.

Στη Βοστώνη όπου σπουδάζει ο γιος του, Κωνσταντίνος, βρέθηκαν μετά το επίσημο ταξίδι  για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.

Ο κύριος Μητσοτάκης μάλιστα ανέβασε φωτογραφία από την συνάντησή τους στα social media, ενημερώνοντας για το ταξίδι του.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ο πρωθυπουργός έκανε χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για το ταξίδι στη Βοστώνη.

Το ταξίδι ωστόσο έγινε με τις εσωτερικές πτήσεις της American Airlines, όπως προκύπτει και από τα εισιτήρια που πόσταρε στα social media ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός. Στις εικόνες φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ταξίδεψαν από το La Guardia της Νέας Υόρκης προς τη Βοστώνη. Παράλληλα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τυπου της ΝΔ δημοσίευσε και μια φωτογραφία των δυο τους από την πτήση, στην οποία φαίνονται καθισμένοι στην οικονομική θέση και χαμογελαστοί κάνουν «thumbs up» σε συνεπιβάτη.

mits1.jpg

mits.jpg

mitsotakis-mareva-vostoni

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ