Πολιτικη & Οικονομια

Μετά το «ΤΣΕΟ» η Νοτοπούλου υιοθετεί τα... «ΤΣΙΦΟΣ» και «ΤΣΙΤΟΣ»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το «πάρτι» στα social media για το «λάθος/σαρδάμ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Νοτοπούλου
Κατερίνα Νοτοπούλου/© INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Μετά την γκάφα με τον «ΤΣΕΟ» η Κατερίνα Νοτοπούλου επιχειρεί να αυτοσαρκαστεί στο Twitter, υιοθετώντας την -αλά ΣΥΡΙΖΑ- εταιρική ορολογία.

Το «τσέο» που ειπώθηκε δις από τα χείλη της Κατερίνας Νοτοπούλου έγινε αφορμή για σφοδρή κριτική στο πρόσωπο της πρώην υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης. Στο Twitter έγινε... πάρτι, με ατάκες τύπου «μάνα τα κατάφερα, έγινα #ΤΣΕΟ στην εταιρία!» και «Ο μπέλα τσέο ο μπέλα τσέο ο μπέλα τσέο τσέο τσέο» να γράφονται μεταξύ άλλων από χρήστες.

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, η κ. Νοτοπούλου επιχειρεί με νέα της ανάρτηση στο Twitter να αυτοσαρκαστεί. «Λοιπόν, σας δίνω πλήρες λεξικό σε περίπτωση που ξανακάνω σαρδάμ/λάθος για να μην μπερδεύεστε. Έχω γελάσει πολύ με τα σχόλια. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει μεγάλο και η προετοιμασία ήταν μηδενική. Ενώ του τα είχε πει ο ΤΣΕΟΣ δεν έκανε τίποτα» έγραψε.

Η -αλά ΣΥΡΙΖΑ- εταιρική ορολογία με στελέχη όπως «ΤΣΙΦΟΣ», «ΤΣΙΚΟΣ» και «ΤΣΙΤΟΣ», ήταν μια από τις πολλές αναρτήσεις που έγιναν με αφορμή την απίστευτη γκάφα της πρώην υφυπουργού, όταν αναφερόνταν στον CEO της Thomas Cook, αποκαλώντας τον... ΤΣΕΟ.

Το Βράδυ που η Μαίρυλιν πέρασε στη Λεωφόρο των Αστεριών Teaser

Είχε προηγηθεί βέβαια και η ανάρτηση που φανέρωνε την έντονη δυσαρέσκεια της κ. Νοτοπούλου. Σε αυτήν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «γνωστά, άγνωστα τρολ» που ενοχλήθηκαν από «πρωινό μου "σαρδάμ" και επιδόθηκαν σε καταιγισμό σχολίων».

Οι αναρτήσεις της κ. Νοτοπούλου:

notopoulou-1.jpg

notopoulou-2.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ