Πολιτικη & Οικονομια

Είσαι από χωριό; Αρχίζει από Γκ και είναι η γειτονιά στην οποία κανείς δεν μένει μόνος. Το βρήκες.

Το Γκάζι, με την γκέι συμπύκνωση, είναι ένα εν δυνάμει χωριό, αρκεί να μην το επισκέπτεσαι σαν τουρίστας για σεξοτουρισμό

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 299
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378089.jpg

Όταν μετακόμισα στην Κέρκυρα σαν φοιτητής, το καλύτερο (μετά από το μην έχω τους γονείς πάνω απ’ το κεφάλι μου) ήταν το ότι ανά πάσα στιγμή κατέβαινες στην περατζάδα ή σε συγκεκριμένα καφέ και μπαράκια, και πάντα πετύχαινες φίλους και γνωστούς, απρόοπτα και ασχεδίαστα. Επειδή δε ήταν απρόοπτο, δεν κανόνιζες από τα πριν να «περάσεις καλά» κι έτσι περνούσες πολύ καλύτερα με τις παρέες που δημιουργούνταν χαλαρά και αυθόρμητα.

Στην Αθήνα για να πετύχεις γνωστό έξω πρέπει να έχεις κάνει χαρτοσημασμένη αίτηση. Εκτός αν... δημιουργήσεις το δικό σου χωριό. Τι χρειάζεσαι: πολλούς φίλους και γνωστούς. Δεν δηλώνω το αυτονόητο! Πολύς κόσμος απομονώνεται με δική του πρωτοβουλία. Αν δηλώνεις «εκτός κυκλωμάτων» και οι μόνες σου επαφές είναι μέσω τσατ με άλλους «εκτός κυκλωμάτων» ή με στρέιτ παρέες που δεν ξέρουν για σένα, πώς ν’ αποκτήσεις αληθινούς φίλους και εύρωστες παρέες; Αν αποφεύγεις ορισμένα μαγαζιά επειδή είναι «χαρακτηρισμένα», αν σνομπάρεις προβολές και πάρτι της κοινότητας επειδή τάχα μου είσαι «αληθινός άντρας, αληθινά αρρενωπός (με τριετή εγγύηση)», πού να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους; Οι παρέες φτιάχνονται μέσω των πρώην μας (των δικών μας και των φίλων μας), μέσω επιθυμιών για «κάτι περισσότερο», κυρίως δε μέσω συμμετοχής σε συλλογικότητες. Το Πράιντ, η ΛΟΑ, η ΟΛΚΕ κ.ά. είναι τέλειοι τρόποι να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους ενώ παράλληλα κάνεις κάτι που γνήσια αξίζει. Κι ο Φρανκεστάιν-Κουασιμόδος δύο σε ένα να είσαι, γκόμενο μπορεί να μη σταυρώσεις αλλά φίλους σίγουρα θα κάνεις. Κι ύστερα, όταν κυκλοφορείς, πάντα πετυχαίνεις κάποιο γνωστό, θα εμφανίζονται και άλλοι, και ξάφνου έχεις το δικό σου χωριό μες στην Αθήνα.

Το Γκάζι, με την γκέι συμπύκνωση, είναι ένα εν δυνάμει χωριό, αρκεί να μην το επισκέπτεσαι σαν τουρίστας για σεξοτουρισμό. Έχει πολλή πλάκα να κάθεσαι με τους κολλητούς στο Blue Train ή στις Ράγες και να βαθμολογείς τους άντρες που περνάνε, να πηγαίνεις στο Sodade για να τριφτείς θέλοντας και μη με 12 αγόρια ανά τετραγωνικό εκατοστό, να φλερτάρεις μέχρι εξάντλησης στο Mayo, να πιάνεις κουβέντα με μέχρι πριν 2 λεπτά άγνωστους άντρες στο Big Bar, να χορεύεις στο καινούργιο BearCode, να κάνεις επαφές 3ου ως και 18ου βαθμού στην Alexander Sauna ή στο FCUK ανάβοντας με τα πορνοσόου (αν σου αρέσουν) ή ξεκατινιάζοντάς τα (αν δεν σου αρέσουν), να κάνεις το γινάτι σου στο Scape Army Academy τη βραδιά που παίζει ελληνικά ή να εκφράζεις τη leather πλευρά της προσωπικότητάς σου στο Fou.

Απόψε Πέμπτη 29 μη χάσετε την Tελετή λήξης του 4ου Outview (www.outview.gr) στο El Cielo (Κων/πόλεος 84). H Μίνα Ορφανού, πρωταγωνίστρια της «Στρέλλας», είναι η οικοδέσποινα της Τελετής απονομής, καθώς φέτος το φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό με δύο βραβεία Καλύτερης Ταινίας: Κοινού και Κριτικής Επιτροπής. Το Βραβείο Κοινού θα το απονείμει η Νατάσσα Μποφίλιου, ενώ το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής η Ματθίλδη Μαγγίρα. Στο μεταξύ προλαβαίνετε απόψε να δείτε κάποιες καταπληκτικές ταινίες που δύσκολα θα βρείτε αλλού!

Η Alexander Sauna φέρνει ζεματιστά αγόρια για να σας προσφέρουν ένα μοναδικό τριήμερο ιδιωτικό μασάζ από αύριο 30 Απριλίου ως 3 Μαΐου. Τη δε Πρωτομαγιά, θα τα απολαύσετε ως go-go boys στο πάρτι Πιάσε μου το Μάη (παλιό σλόγκαν του 10%).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ